Bosch Styline TKA8A683 koffiezetapparaat, Zwart, Roestvrijstaal
 • uitverkocht

  BoschStyline TKA8A683 koffiezetapparaat

  129.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Bosch Styline TKA8A683 koffiezetapparaat

  De Bosch Styline TKA8A683 koffiezetapparaat beschikt over krachtig verwarmingssysteem voor een volle aroma. Koffie moet op de juiste temperatuur gezet worden om de beste smaak te krijgen en behouden. Het krachtige, elektrische verwarmingselement verwarmt het kokende water tot de optimale temperatuur van 92 - 96°C. Daarna wordt de koffie heerlijk warm gehouden in de thermoskan.
  Aroma VolumeAutomatic

  Of je nu drie of tien kopjes zet, de koffie smaakt altijd even goed dankzij een sensor in het waterreservoir. Op basis van de hoeveelheid water in het reservoir past hij automatisch de zettijd aan en optimaliseert hij zo het extractieproces.
  Makkelijk vullen met een uitneembaar waterreservoir

  Water bijvullen kan onhandig zijn als het waterreservoir vast zit in het apparaat. Het waterreservoir in dit apparaat maak je gemakkelijk en snel los. Vul rechtstreeks onder de kraan en zet het reservoir weer gemakkelijk terug in het koffiezetapparaat.
  Een praktisch ontkalkingssysteem voor langdurig gebruik

  Te veel kalkaanslag kan smaak aantasten en kooktijd verlengen. Het ingebouwde ontkalkingssysteem geeft een waarschuwing bij te veel kalkaanslag en het programma zet je gemakkelijk aan. Zo heb je garantie op de beste smaak, bespaar je energie en gaat je apparaat langer mee,
  Houd je koffie langer warm

  Hete koffie smaakt het best. De dubbelwandige RVS-thermoskan houdt je koffie warm, ook wanneer je buiten serveert. Door de gemakkelijke knop die je met één hand bedient, schenk je de koffie gemakkelijk in. Dankzij het eenvoudige 'Swing out filter' kun je de houder eenvoudig voorzien van een nieuw filter of verwijder je een reeds gebruikt filter. Draai de houder eenvoudig weer terug in zijn plek en je kunt direct genieten van een heerlijke kop koffie.
  Zonder vlekken koffiezetten

  Dankzij de DripStop-functie kun je de kan verwijderen zonder het onnodig druppelen van het apparaat, waardoor vervelende vlekken worden voorkomen en schoonmaken niet nodig is. In de vroege ochtend scheelt dat je tijd en zorgen.
  lees meer

  Specificaties

  Soort artikelKoffiezetapparaat
  FabriekstypeStyline TKA8A683
  MerkBosch
  Totaal vermogen (watt)1100
  Waterreservoir (l)8
  Aantal kopjes (per keer)12
  Druppelstop
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.