Bosch SPS46IW07E vaatwasser

  BoschSPS46IW07E vaatwasser

  495.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Bosch SPS46IW07E vaatwasser

  De Bosch SPS46IW07E compacte vaatwasser met energieklasse A++  met ruimte voor 9 couverts is uitgevoerd in wit en meet 45 cm breed. Handig als je niet meer plaats hebt voor een standaard breedte.  Deze vaatwasser met verstelbare bovenkorf (3 standen) biedt je ruimte voor bijvoorbeeld grote borden tot 31 cm. Met de SPS46IW07E heb je de beschikking 7 programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Glas 40 °C, 1h. TurboSpeed20, 1H 65 °C en 3 extra speciale functies te weten intensiveZone, varioSpeedPlus  en Extra Droog.  Bediening met behulp van digitaal display, verder met afwasmiddelherkenning , glasbeschermingstechniek, indicatie voor zout en glansspoelmiddel, startuitstel 1-24 uur. Resttijd indicatie op het display. Flexibel in te delen dankzij de VarioFlex-servieskorven en RackMatic:  in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen). En aan de veiligheid is gedacht: met kinderbeveiliging via toetsvergrendeling en Aquastop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie. Wel zo’n prettige gedachte.
  Tevens beschikt de vaatwasser over een AquaSensor beladingssensor, afwasmiddelherkenning, een doseerassistent -  afwasmiddel word gelijkmatig verspreid  en een Eco Silence Drive koolborstelloze motor. Het bestek is overzichtelijk en gemakkelijk in te ruimen in de bestekétagère in bovenkorf of in de bestekkorf. Verder beschikt de machine over een flexibele indeling met extra ruime zilverkleurige (vario)-servieskorven. En op de koolborstelloze motor krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

  VarioSpeed Plus.
  Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om je vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Activeer de VarioSpeed Plus-functie wanneer je snel schoon servies nodig heeft, bijv. bij verjaardagsfeestjes.
  AquaSensor & -Stop
  De AquaSensor controleert het afwaswater permanent op de kleinste vuildeeltjes, resten van vet of afwasmiddel. Na de elektronische start van het afwasprogramma past de AquaSensor het waterverbruik voortdurend aan. De vaat wordt zo nóg glanzender schoon. Bovendien reduceert de AquaSensor het waterverbruik bij licht vervuild serviesgoed aanzienlijk. De AquaStop garandeert 100% bescherming tegen alle soorten waterschade.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie