overzicht
Bosch SPS25CW00E vaatwasser 45 cm

  BoschSPS25CW00E vaatwasser 45 cm

  379.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch SPS25CW00E vaatwasser 45 cm

  De Bosch SPS25CW00E compacte vaatwasser met energieklasse A+  met ruimte voor 9 couverts is uitgevoerd in wit en meet 45 cm breed. Handig als je niet meer plaats hebt voor een standaard breedte.  Deze vaatwasser met verstelbare bovenkorf biedt je ruimte voor bijvoorbeeld grote borden tot 31 cm.Met de SPS25CW00E heb je de beschikking over 5 programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, 1h. 65 °C en 1 extra speciale functie te weten Extra Droog.  Bediening door middel van draaiknop met geïntegreerde start-toets. Met afwasmiddelherkenning , glasbeschermingstechniek, indicatie voor zout en glansspoelmiddel, startuitstel 3,6 en 9 uur. Flexibel in te delen korfsysteem. 

  Tevens beschikt de vaatwasser over een AquaSensor beladingssensor, afwasmiddelherkenning, een doseerassistent -  afwasmiddel word gelijkmatig verspreid  en een Eco Silence Drive koolborstelloze motor. Het bestek is overzichtelijk en gemakkelijk in te ruimen in de bestekétagère in bovenkorf of in de bestekkorf. Verder beschikt de machine over een flexibele indeling met extra ruime zilverkleurige (vario)-servieskorven. En op de koolborstelloze motor krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

  AquaSensor & -Stop
  De AquaSensor controleert het afwaswater permanent op de kleinste vuildeeltjes, resten van vet of afwasmiddel. Na de elektronische start van het afwasprogramma past de AquaSensor het waterverbruik voortdurend aan. De vaat wordt zo nóg glanzender schoon. Bovendien reduceert de AquaSensor het waterverbruik bij licht vervuild serviesgoed aanzienlijk. De AquaStop garandeert 100% bescherming tegen alle soorten waterschade.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie