Bosch SPS25CI03E vaatwasser

  BoschSPS25CI03E vaatwasser

  429.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch SPS25CI03E vaatwasser

  De Bosch SPS25CI03E compacte vaatwasser met energieklasse A+ en  ruimte voor 9 couverts is uitgevoerd in RVS look en meet 45 cm breed. Handig als je niet meer plaats hebt voor een standaard breedte. Deze vaatwasser met verstelbare bovenkorf: biedt je ruimte voor bijvoorbeeld grote borden tot 30 cm.Met de SPS25CI03E heb je de beschikking over 5 programma'sIntensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h. 65 °C en 2 extra speciale functies  VarioSpeedPlus,en Extra Droog.  Bediening door middel van draaiknop met geïntegreerde start-toets en het programmaverloop is gemakkelijk te volgen via de LED-indicatie. Met afwasmiddelherkenning ,indicatie voor zout en glansspoelmiddel, startuitstel 1-24 uur en resttijdindicatie.

  Tevens beschikt de vaatwasser over een AquaSensor beladingssensor, afwasmiddelherkenning, een doseerassistent -  afwasmiddel word gelijkmatig verspreid  en een Eco Silence Drive koolborstelloze motor. Het bestek is overzichtelijk en gemakkelijk in te ruimen in de bestekétagère in bovenkorf of in de bestekkorf. Verder beschikt de machine over een flexibele indeling met extra ruime zilverkleurige (vario)-servieskorven. En op de koolborstelloze EcoSilence Drive motor krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

  AquaSensor & -Stop
  De AquaSensor controleert het afwaswater permanent op de kleinste vuildeeltjes, resten van vet of afwasmiddel. Na de elektronische start van het afwasprogramma past de AquaSensor het waterverbruik voortdurend aan. De vaat wordt zo nóg glanzender schoon. Bovendien reduceert de AquaSensor het waterverbruik bij licht vervuild serviesgoed aanzienlijk. De AquaStop garandeert 100% bescherming tegen alle soorten waterschade.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie