Bosch SMS68MW05E vaatwasser
 • uitverkocht

  BoschSMS68MW05E vaatwasser

  699.-829.-je bespaart 130.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch SMS68MW05E vaatwasser

  Met de Bosch SMS68MW05E PerfectDry vaatwasser worden zelfs glazen en plastic perfect droog dankzij PerfectDry. Daarbij is de vaatwasser met 40dB ook nog eens bijzonder stil tijdens het stil programma. Met het zwarte bedieningspaneel met TouchControl kies je uit één van de acht verschillende programma's. Ook stel je hier eenvoudig de gewenste starttijd in. Zo kan de vaatwasser op ieder gewenst moment gestart worden, ook wanneer je aan het werk bent of slaapt. Het display geeft weer hoe lang het programma nog duurt. Naast de standaard programma's zitten er ook nog vier speciale functies op, zoals bediening via HygiënePlus en VarioSpeed Plus. Met VarioSpeed Plus verkort je met één druk op de knop de spoeltijd tot wel 66% zonder in te leveren op de reinigingspresentaties. Met de HygiënePlus functie spoel je op hogere temperaturen voor een optimale hygiëne. Handig wanneer je bijvoorbeeld babyflesjes moet spoelen of voor mensen met een allergie. De Bosch SMS68MW05E PerfectDry vaatwasser heeft VarioFlex-servieskorven en een VarioLade. Hiermee kan je eenvoudig je vaatwasser flexibel indelen en heb je meer ruimte voor je vaat. Deze vaatwasser heeft een capaciteit van 14 standaard couverts.

  Deze vaatwasser is wit, vrijstaand, geschikt voor onderbouw en 60 cm.

  Vaatwasser met de beste droogresultaten dankzij PerfectDry
  De Bosch SMS68MW05E vaatwasser beschikt over PerfectDry. De vaat wordt met een krachtige luchtstroom gedroogd. De luchtvochtigheid in jouw vaatwasser wordt omgezet in warme lucht én in combinatie met de extra droogfunctie komt jouw vaat perfect droog uit de vaatwasser. Zo hoef je vaat als plastic bakjes of babyflesjes niet meer met de hand na te drogen.

  Vaatwassen met minder energie en meer resultaat
  De Bosch SMS68MW05E is zeer milieuvriendelijk. Hij levert namelijk uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie. Door verschillende technieken wordt water en energie bespaard voor een betere watercirculatie. En de AquaSensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil. Afhankelijk van de hoeveelheid vuil en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten.
  lees meer

  Specificaties

  StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  bekijk meer van Bosch

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.