Bosch SMS46NW01E vaatwasser
 • -7%

  BoschSMS46NW01E vaatwasser

  649.-599.-je bespaart 50.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch SMS46NW01E vaatwasser

  Bosch vaatwasser SMS46NW01E
  De Bosch vaatwassen is een stille vaatwasser die geschikt is voor ieder huishouden. De vrijstaande vaatwasser heeft een geluidsniveau van 46 dB en is naar eigen smaak in te richten voor de ideale situatie afhankelijk van je vaat.

  Verassend gemakkelijke oplossingen
  De vaatwasser is geheel naar eigen smaak in te richten. De bovenkorf is in drie verschillende hoogtes in te delen en beschikt over twee kopjesetages en inklapbare bordensteunen. De onderkorf bestaat uit vier inklapbare bordensteunen en twee kopjesetages. Verder is de vaatwasser voorzien van een besteklade met ruimte voor 13 couverts en klein kookgerei.

  Perfecte resultaten
  Deze vaatwasser is voorzien van allerlei snufjes om de vaat schoon, glanzend en droog uit de vaatwasser te krijgen. Zo is de machine voorzien van een warmtewisselaar die er voor zorgt dat je vaat niet wordt blootgesteld aan grote temperatuurverschillen. Zo wordt het kwetsbare servies beschermt tegen breken. De AquaSensor meet hoe vuil de vaat is doormiddel van lichtstralen en de beladingssensor meet hoeveel servies er is geladen. Vervolgens past het apparaat het water verbruik hier op aan om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. De ExtraDroog functie zorgt er voor dat zelfs de plasticbakjes droog uit de vaatwasser komen.

  Zuinig met energie en water
  Bosch doet er alles aan om te innoveren op het gebied van duurzaamheid. Zo is de VarioSpeedPlus functie niet alleen handig voor jou. Het bespaart ook op energie en water. Het zelfde geld voor de ApuaSensor, EcoSilence Drive motor, en beladingssensor. Daarbij komt ook nog de Active water technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er water en energie bespaard wordt door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestatie. Dit alles is niet alleen goed voor het milieu maar schoolt u ook in de jaarlijkse kosten.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie