Bosch SMI25DB01E vaatwasser (inbouw)
 • uitverkocht

  BoschSMI25DB01E vaatwasser (inbouw)

  719.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch SMI25DB01E vaatwasser (inbouw)

  Alle gemak met de Bosch SMI25DB01E geïntegreerde vaatwasser
  Afwassen gaat makkelijker dan ooit met de Bosch SMI25DB01E. Hij is fluisterstil met de EcoSilenceDrive motor. Inruimen doe je makkelijk met de Vario-korf en je glazen worden voorzichtig behandeld door het glasbeschermingssysteem.
  Aan de slag

  De Bosch SMI25DB01E is een inbouw vaatwasser die valt onder de energie efficiëntieklasse A++. Met zijn moderne design is deze vaatwasser een mooie toevoeging aan je keuken. Het bedieningspaneel is voorzien van draaiknoppen en een LED scherm met resterende tijd indicatie. Je ziet altijd hoe lang de wasbeurt nog duurt. Je kan zelf bepalen wanneer de Bosch SMI25DB01E begint met het startuitstel. Pas beginnen wanneer jij niet thuis bent? Geen probleem! Met een geluidsniveau van 46 dB is dit een stille vaatwasser.

  Inruimen en programma's van de Bosch SMI25DB01E vaatwasser
  Aan de slag! De Bosch SMI25DB01E biedt ruimte aan 13 couverts. Handig aan het deze vaatwasser, is dat hij een variokorf heeft. Deze korf kan je zowel onder - als boven in de vaatwasser plaatsen en biedt extra ruimte voor je bestek. De vaatwasser heeft de volgende programma's:

  Normaal
  Economy
  Intensief
  Voorwas
  Snel

  Je kan kiezen uit 5 temperatuurinstellingen tot 70 graden. Uniek aan deze Bosch vaatwasser is het glasbeschermingsprogramma, zodat je ook je mooie glazen met een gerust hart in kan ruimen. Met de doseerassistent lost de vaatwastablet altijd goed op. De tablet valt in een bakje aan de bovenkorf en lost daar op. Zo wordt het vaatwasmiddel goed verspreid voor een extra schoon resultaat.

  Zuinig afwassen op jouw manier
  Met de Bosch SMI25DB01E inbouw vaatwasser kan je flexibel inruimen één snelle programma's draaien. Zelf een kleine vaat kan je zuinig laten afwassen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie