overzicht
Bosch MUM58920 keukenmachine, Vanille, Zilver
 • 30.- Cashback

  BoschMUM58920 keukenmachine

  249.-
  Vanille, Zilver
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  30.- Cashback

  30.- Cashback
  op deze Bosch keukenmachine. Deze actie loopt van 14 oktober 2019 t/m 12 januari 2020.

  Hoe werkt deze actie?
  koop tijdens de actieperiode een deelnemend product.
  Voor registratie van je aangekochte actiemodel met typenummer verwijzen wij naar het registratieformulier op www.bosch-home.nl/acties. Uitsluitend geregistreerde aankopen - middels het online registratieformulier - vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. Deze actie is een initiatief van -en verloopt geheel via BSH Huishoudapparaten B.V.
  Wehkamp keert geen cashbacks uit.

  Actievoorwaarden

  Bosch MUM58920 keukenmachine

  De Bosch MUM58920 is een krachtige keukenmachine met een vermogen van 1000 Watt, 3D PlanetaryMixing en een EasyArmLift. De keukenmachine heeft 7 snelheden en een momentschakelaar en een elektronische toerenregeling voor een constante snelheid. De motor bouwt de snelheid geleidelijk op om spetteren te voorkomen. De grotendeels geborstelde rvs mengkom heeft een inhoud van 3.9 liter wat goed is voor maximaal 2.7 kg cakebeslag of 1.9 kg gistdeeg. De kunststof blenderbeker heeft een inhoud van 1.25 liter. De MUM58920 is veelzijdig dankzij de brede range aan optionele accessiores.

  3D PlanetaryMixing
  Snel en perfect mengen van alle ingrediënten, dankzij het verbeterde planetaire mengsysteem met een uniek roterende beweging in drie dimensies tegelijk.

  EasyArmLift
  Gemakkelijk en moeiteloos verplaatsen van de 3-zone multifunctionele arm door een druk op de knop en eenvoudig vullen van de kom dankzij de automatische parkeerstand positie.

  Meegeleverde toebehoren
  1 x Deksel, 1 x Groentesnijder, 1 x Roestvrijstalen mengkom, 1 x Metalen kneedhaak, 1 x Kunststof mixerbeker, 1 x Tweezijdige raspschijf, 1 x Middelfijne raspschijf, 1 x Klopper, 1 x Tweezijdige snijschijf

  Specificaties
  - Vermogen: 1000 Watt
  - Kliksystem
  - 7 snelheidsstanden en een momentstand
  - Transparant anti-spatdeksel met vulschacht
  - Alle kunststof materialen welke in contact komen met voedsel zijn BPA vrij
  - Oververhittingsbeveiliging
  - Herinschakelingsbeveiliging
  - Met Interactieve recepten DVD en handige opbergtas zodat  kan de patisserie set ruimtebesparend kan worden opgeborgen in de kom
  - Kleur: vanille/zilver
  - Garantietermijn: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Garantie