Bosch MMBV625M vacuum blender, Zilver
 • Uitverkocht

  BoschMMBV625M vacuum blender

  318.-299.-je bespaart 19.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  tot 40.- cashback

  tot 40.- cashback

  op Bosch blenders. Deze actie loopt t/m 26 juli 2020. Hoe werkt deze actie? Kijk in de actievoorwaarden welk cashbackbedrag je op deze blender retour krijgt van Bosch. Ga na aankoop naar: http://www.bosch-home.nl/acties/blenders-tot-40-euro-retour lees de actievoorwaarden

  Bosch MMBV625M vacuum blender

  Met deze Bosch VitaMaxx MMBV625M blender maak je gezonde smoothies en sauzen, die je kun bewaren in de meegeleverde vacuüm afgesloten bakjes (1,5 en 0,75 liter ) of mee kunt nemen in meegeleverde vacuüm to go fles met dop (500 ml).
  Tijdens het blenden maakt de blender gebruik van een speciale vacuüm technologie. Dit betekent dat de blender eerst alle lucht uit de kan zuigt voordat `ie gaat mixen, zodat de vitaminen beter behouden blijven. Ook blijft een smoothie hierdoor langer vers.
  De stevige tritan blender kan heeft een inhoud van 1,5 liter en is bestand tegen temperaturen tot 80 graden Celsius. Het roestvrijstalen mes met 6 bladen zorgt er voor dat zelfs de lastigste ingrediënten fijn worden gemalen. Met 1000 watt vermogen beschikt de blender over genoeg kracht om ijs te crushen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasmachine.
  Naast het automatische programma kun je er ook voor kiezen om zelf de snelheden in te stellen. Het apparaat beschikt over de volgende programma: automatisch, vacuüm, icecrush en reinigen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie