Bosch MC812S820 foodprocessor, Wit, RVS
 • Uitverkocht

  BoschMC812S820 foodprocessor

  209.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch MC812S820 foodprocessor

  Deze compacte en multifunctionele Bosch MC812S820 foodprocessor heeft een sterke motor met een vermogen van 1250 Watt en  meer dan 50 verschillende functies. Alle accessoires passen op de universele aansluiting waardoor de machine makkelijk en functioneel in gebruik is. Je kunt met de  MC812S820 snijden, hakken, mixen, pureren, deeg mengen, room kloppen en nog veel meer. Het universele mes snijd door dik en dun. De gekartelde rand zorgt ervoor dat je makkelijk door zowel zachte als harde producten heen snijd en het mes langer scherp blijft. Het is mogelijk om voor iedere taak een optimale instelling te kiezen. Dankzij de Smart Tool Detection helpt de machine jou om de juiste snelheid te selecteren die past bij de accessoire die jij gebruik. Met het LED display kan je makkelijk de snelheid aanpassen. De machine beschikt over 7 verschillende snelheden waarnaast je ook nog gebruik kan maken van de handige maal en pulse-functie.
  De foodprocessor wordt geleverd met:
  - Kunststof mixbeker 1,5 liter gemaakt van zeer sterk en stootvast kunststof. Ideaal voor het maken van smoothies of soepen.
  - Kunststof mengkom van 3,9 liter. Deze extra grote kom leent zich er goed voor om grote bereidingen te maken.
  - Tweezijdige raspschijf. Deze rasp is aan twee zijden te gebruiken. Aan de ene kant vind je een grove rasp. Deze schijf is ideaal voor bijvoorbeeld het raspen van groenten of kaas. Aan de andere kant vind je een fijne rasp.
  - Tweezijdige snijschijf. Aan de ene kant van de schijf vind je een dikke snijschijf. Hiermee kan je groente en fruit makkelijk in dikke plakjes snijden. Aan de andere kant van de schijf vind je een dunne snijschijf.
  - Citruspers. Ideaal voor het persen van verse sappen van bijvoorbeeld sinaasappel.
  - Kunststof kneedhaak. Hiermee kan je makkelijk deeg voor bijvoorbeeld een taart of een brood bereiden.
  - Roestvrijstalen klopper voor room, eiwit en (licht) deeg.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie