Bosch KSV36VW3P koeler, Wit

  Bosch KSV36VW3P koeler

  Bosch KSV36VW3P koelkast met energieklasse A++ en een koelruimte van 346 liter. De KSV36VW3P heeft onder andere een dynamische koeling, een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie. Een flexibele indeling is vrij eenvoudig te realiseren met de in hoogte verstelbare en uittrekbare hardglazen plateau’s. Tevens beschikt de koelkast over Superkoelen, een verchroomd flessenrek, LED verlichting en een flexibele indeling met een VitaFresh lade. In deze lade met luchtvochtigheidsregeling blijven groente en fruit blijven langer vers en vitaminerijk. Deze koeler is dankzij zijn design strak tegen zijwanden te plaatsen.

  PowerVentilation: dynamische koeling
  Sneller koelen op alle koelniveau's met kleinere temperatuurschommelingen. Bovendien wordt hiermee na het openen en sluiten van de deur de ingestelde koeltemperatuur ook sneller weer bereikt.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.
   
  Superkoelen
  Nieuwe levensmiddelen worden sneller gekoeld en tegelijkertijd wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige levensmiddelen omhoog gaat.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie