Bosch KSV36VW30 koelkast
 • uitverkocht

  Bosch KSV36VW30 koelkast

  549.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KSV36VW30 koelkast

  Bosch KSV36VW30 koelkast met energieklasse A++ en een koelruimte van 346 liter. De KSV36VW30 heeft onder andere een dynamische koeling, een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie. Tevens beschikt de koelkast over Superkoelen, LED verlichting en een flexibele indeling met een CrisperBox.

  PowerVentilation: dynamische koeling
  Sneller koelen op alle koelniveau's met kleinere temperatuurschommelingen. Bovendien wordt hiermee na het openen en sluiten van de deur de ingestelde koeltemperatuur ook sneller weer bereikt.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.
   
  Superkoelen
  Nieuwe levensmiddelen worden sneller gekoeld en tegelijkertijd wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige levensmiddelen omhoog gaat.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.

  lees meer

  Specificaties

  Low frost
  KlimaatklasseSN-T
  No frost
  Nettocapaciteit koelkast (l)346
  Vershoudzone(s)
  Aantal groente lades1
  Liggend flessenrek
  bekijk alle specificaties
  Liggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (8)

  algemene beoordeling
  (8 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.