Bosch KIS87AF30 inbouw koelvriescombinatie 177 cm, Wit

  BoschKIS87AF30 inbouw koelvriescombinatie 177 cm

  789.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch KIS87AF30 inbouw koelvriescombinatie 177 cm

  Deze Bosch KIS87AF30 inbouw koelvriescombinatie met een energieklasse A++ en een verbruik van 225 kWh is geschikt voor een nismaat tot 177,5 cm. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 209 liter en het viersterren vriesgedeelte van 61 liter. Bediening via digitaal display. De elektronische temperatuurregeling: regelt de gewenste temperatuur eenvoudig

  Het koelgedeelte is voorzien van - 5 veiligheidsglas plateaus (4 in hoogte verstelbaar), waarvan VarioShelf: variabel legplateau uit veiligheidsglas, 2 uitschuifbare legplateaus uit veiligheidsglas. Verder met een VitaFresh Plus-lade met luchtvochtigheidsregeling: groente en fruit blijven tot wel 2 keer langer vers en vitaminerijk. In het diepvries gedeelte zijn 2 transparante diepvriesladen aangebracht waarvan 1 Bigbox. De invriescapaciteit is 7 kg/uur en de bewaartijd bij stroomuitval is 26 uur. Deze koelkast is ook voorzien met superkoelen en supervriezen dwz nieuwe levensmiddelen worden sneller gekoeld en/of ingevroren hiermee wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige levensmiddelen omhoog gaat.

  Het interieur is voorzien van een heldere LED binnen verlichting en Low Frost. Hierdoor wordt aanzienlijk minder ijs gevormd en hoef je minder vaak te ontdooien. De verminderde ijsvorming zorgt ook voor een lager energieverbruik.. De KIS87AF30 beschikt over een vlakscharniersysteem (deur op deur), de draairichting is eventueel aan te passen.

  Vlakschanier De deur van de keuken en die van de koelkast zitten aan elkaar vast zonder tussenruimte. Je bevestigt dus de deur van de keuken op de deur van de koelkast.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Bosch in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Bosch. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.

  Afmetingen en gewicht:
  - Inbouwafmeting (hxbxd): 177,2-178-x56x55-56 cm
  - Afmeting (hxbxd): 177,x55,8x54,5 cm
  - Gewicht 67,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie