Bosch KIR31VF30 inbouw koeler, Wit
 • Uitverkocht

  BoschKIR31VF30 inbouw koeler

  469.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KIR31VF30 inbouw koeler

  Deze Bosch KIR31VF30 inbouw koeler met een energieklasse A++ en een verbruik van 100 kWh is geschikt voor een nismaat tot 102 cm. Bediening via digitaal display. Het koelgedeelte heeft een royale inhoud van 172 liter en is voorzien van 4 legplateaus van veiligheidsglas waarvan 3 in hoogte verstelbaar. Deze koelkast is ook voorzien met superkoelen dwz nieuwe levensmiddelen worden sneller gekoeld en tegelijkertijd wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige levensmiddelen omhoog gaat. Verder met royale transparante lade met gegolfde bodem, ideaal voor het bewaren van groente en fruit. Het interieur is voorzien van een heldere LED binnen verlichting. De KIR31VF30 beschikt over een vlakscharniersysteem (deur op deur), de draairichting is eventueel aan te passen.

  Vlakschanier
  De deur van de keuken en die van de koelkast zitten aan elkaar vast zonder tussenruimte. Je bevestigt dus de deur van de keuken op de deur van de koelkast.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Bosch in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Bosch. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.

  Afmetingen en gewicht
  :
  - Inbouwafmeting (hxbxd): 102,1-102,8x56x55 cm
  - Afmeting (hxbxd): 102,1x54,1x54.2 cm
  - Gewicht 40 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie