Bosch KGV36VWEAS koel/vries combinatie, Wit

  BoschKGV36VWEAS koel/vries combinatie

  549.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch KGV36VWEAS koel/vries combinatie

  Bosch koel-vriescombinatie KGV36VWEAS
  Een koel-vriescombinatie met glazen plateaus, een verchroomd flessenrek, VitaFresh groentelade en extra ruime BigBox. Het LowFrost vriesgedeelte vriest op 4-sterren capaciteit en is voorzien van een snelvriesfunctie.

  De Bosch KGV36VWEAS: een praktische vrijstaande koel-vriescombinatie

  Deze koelkast en diepvriescombinatie biedt handige opties om je levensmiddelen op de juiste manier te bewaren. De legplateaus en deurvakken in het koelgedeelte zijn transparant, uitneembaar en in hoogte verstelbaar. Voor je wijnflessen is er een solide, verchroomd rek. Groente en fruit blijven drie keer zo lang vers in de VitaFresh lade met vochtregeling.

  De 3 laden in het vriesgedeelte hebben doorzichtige wanden, waardoor je meteen ziet wat je in de vriezer hebt. In de BigBox lade kun je moeiteloos grote dozen met diepvriesproducten opstapelen. Heb je tijdelijk extra ruimte nodig voor bijvoorbeeld een hoge taart, dan kun je snel een lade en plateau uitnemen.

  Onderscheidende kenmerken van de Bosch KGV36VWEAS
  - Led verlichting: Het koelgedeelte wordt vanaf de bovenwand gelijkmatig verlicht. Het biedt helder zicht over je etenswaren en verblind je niet bij het openen van de deur.
  - Viersterren vriescapaciteit: De temperatuur in de vriezer is beneden -18 graden Celsius. Afhankelijk van het type product blijven je ingevroren levensmiddelen 6 tot 12 maanden houdbaar in de laden.
  - Super-vriessysteem: Bij het inladen van veel nieuwe producten kun je deze functie inschakelen. De vriezer werkt dan tijdelijk op maximaal vermogen om te voorkomen dat de 'warmere' levensmiddelen het binnenklimaat beïnvloeden.
  - LowFrost vriezertechniek: Dankzij ingeschuimde verdampers in de wanden van de vriezer is er een lage mate van ijs-aanslag. Je hoeft veel minder vaak te ontdooien.
  - A++ Energie-efficiëntie: De koel-vriescombinatie werkt zeer zuinig.

  Met een bruikbare ruimte van 308 liter is de KGV36VWEAS van Bosch ideaal voor huishoudens van 3 tot 4 personen De vrijstaande koel-vriescombinatie is uitgerust met een duurzame compressor, waardoor je je levensmiddelen jarenlang optimaal kunt koelen en invriezen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie