Bosch KGV33VW31 koelvriescombinatie, Wit
 • -8%

  BoschKGV33VW31 koelvriescombinatie

  449.-411.63je bespaart 37.37
  Bezorgd op moment naar keuze

  Bosch KGV33VW31 koelvriescombinatie

  Bosch KGV33VW31 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 194 liter en een vriesruimte van 94 liter. De KGV33VW31heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een super-vriessysteem en een flexibele indeling. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, LowFrost, Multi-airflow en een VitaFresh groente/fruitlade en in het vriesgedeelte over een BigBox.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.

  Multi-Airflow
  Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  Flexibele indeling
  De KGV33VW31 heeft in het koelgedeelte een CrisperBox, 3 legplateaus van veiligheidsglas (waarvan 2 in hoogte verstelbaar) en een chromen flessenrek. In deur zijn ook nog 3 vakken, waarvan 1 zuivelbakje. Het vriesgedeelte kent 3 transparante diepvriesladen.

  VitaFresh
  Je verse producten langer vers houden begint met het VitaFresh vershoudsysteem. Je kunt  over genoeg ruimte beschikken om al je boodschappen op te slaan en op het LED-display zie je in een oogopslag hoe het met de temperatuur gesteld is. VitaFresh is een vochtige zone: een grote lade die specifiek ontworpen is voor fruit en groenten. Je kiest met de schuifbediening op de VitaFresh-lade eenvoudig voor de beste luchtvochtigheid voor óf fruit, of een mix van groenten en fruit. Je producten blijven langer vers, zodat je gezond en gevarieerd kunt eten.
   
  LowFrost
  De vorming van ijs wordt aanzienlijk verminderd, daarom hoeft er veel minder vaak ondooit te worden, scheelt werk en bespaart energie.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Bosch in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Bosch. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie