Bosch KGV33UW30 koelvriescombinatie, Wit

  BoschKGV33UW30 koelvriescombinatie

  418.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch KGV33UW30 koelvriescombinatie

  Bosch KGV33UW30 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 192 liter en een vriesruimte van 94 liter. De KGV33UW30 heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een super-vriessysteem en een flexibele indeling. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, LowFrost en in het koelgedeelte een VitaFresh groente/fruitlade. Met de laatste kun je verse producten langer vers houden. Je hebt de beschikking om al je boodschappen op te slaan en op het LED-display zie je in een oogopslag hoe het met de temperatuur gesteld is. VitaFresh is een vochtige zone: een grote lade die specifiek ontworpen is voor fruit en groenten. Je kiest met de schuifbediening op de VitaFresh-lade eenvoudig voor de beste luchtvochtigheid voor óf fruit, of een mix van groenten en fruit. Je producten blijven langer vers, zodat je gezond en gevarieerd kunt eten.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.

  Flexibele indeling
  De KGV33UW30 heeft in het koelgedeelte 4 legplateaus van veiligheidsglas (waarvan 3 in hoogte verstelbaar). In deur zijn ook nog 3 vakken, waarvan 1 zuivelbakje. Het vriesgedeelte kent 3 transparante diepvriesladen.
   
  LowFrost
  De vorming van ijs wordt aanzienlijk verminderd, daarom hoeft er veel minder vaak ontdooit te worden, scheelt werk en bespaart energie.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie