Bosch KGN49AIDP koel-/vries combinatie, Roestvrijstaal
 • uitverkocht

  BoschKGN49AIDP koel-/vries combinatie

  1148.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KGN49AIDP koel-/vries combinatie

  Met zijn 435 L inhoud is de 70 cm brede koel-vriescombinatie van Bosch geschikt voor de grotere huishoudens. Met zijn robuuste maar stijlvolle RVS uiterlijk is past hij in iedere keukenstijl. De 5 glazen plateaus zijn gemakkelijk te veranderen in hoogte zodat je jou ideale koelkastindeling kunt maken.

  De koelruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGN49AIDP
  De 330 liter koelkast is ingedeeld met 5 glazen plateaus, een flessenrek en 3 deurvakken. Wanneer je grote schalen eten wilt koelen, kun je eenvoudig een plateau naar buiten halen. Bovendien verlicht de LED verlichting in de koelruimte de binnenzijde helder en gelijkmatig.

  De vriesruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGN49AIDP
  In de 3 transparante lades van de vriezer kun je 105 liter opslaan. De vriesruimte is uitgerust met NoFrost technologie en Supervriezen functie. Bij stroomuitval blijven je producten nog minimaal 20 uur ingevroren.
  De 2.03 meter hoge Bosch KGN49AIDP heeft een PerfectFit ontwerp. Hierdoor kun je de kast strak tegen een zijwand van je keuken plaatsen. Functioneel en efficiënt houdt deze koel-vriescombinatie je levensmiddelen op de ideale temperatuur.

  VitaFresh: Langer vers
  Je groente, fruit en vlees bewaar je het beste in de grote VitaFresh-lade. Er is er een speciaal voor je groente en fruit en eentje voor je vlees en vis. In deze lade kun je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid instellen. Dit zorgt voor een langere bewaartijd van je verse voedsel, met behoud van voedingswaarde, sap en structuur.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie