Bosch KGN39IJ4A Vario Style koelvriescombinatie, Zilver
 • Uitverkocht

  BoschKGN39IJ4A Vario Style koelvriescombinatie

  841.-799.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KGN39IJ4A Vario Style koelvriescombinatie

  Met de Bosch KGN39IJ4A Vario Style NoFrost koelvriescombinatie kun je eindeloos met frontkleur van je koelkast stoeien. Dankzij het verwisselbare deurfront, wijzig je het aangezicht super gemakkelijk. Heb je even genoeg van de kleur kersenrood en wil je nu zonnebloemengeel, verhang je simpel even de deurpanelen en zelfs in de winter haal je het zonnetje in je keuken. Tip: kijk ook bij ons aanbod van de overige kleuren in de deurpanelen.

  Verder met energieklasse A+++, een koelruimte van 279 liter en een vriesruimte van 87 liter. De KGN39IJ4A heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie en een super koelen met automatische uitschakeling. En in het vriesgedeelte worden met automatisch supervriezen dmv het herkennen van een temperatuurwijziging de vriezer automatisch geactiveerd. Hierdoor blijven bevroren items bevroren en zijn nieuwe items heel snel ingevroren. Verder met elektronische gescheiden temperatuurregeling en - controle, vakantieschakelaar en een optisch en akoestisch waarschuwingsysteem. In het koelgedeelte vind je o.a. LED verlichting, een verchroomd flessenrek 2 vershoudlades met 0 graden zone en een VitaFresh-lade met luchtvochtigheidsregeling (groente en fruit blijven langer vers en vitaminerijk) En het vriesgedeelte  beschikt over NoFrost en over een BigBox. De deuren zijn uitgevoerd met geïntegreerde, verticale greep.

  EasyAccess-glasplateau
  een flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbaar uittrekbare plateaus..

  VitaFresh
  De innovatieve VitaFresh-koeltechnologie houdt levensmiddelen langer vers. Het VitaFresh-compartiment is opgedeeld in twee zones: de 'droge' VitaFresh-zone is perfect voor het bewaren van worst, kaas, vlees en vis. De 'vochtige' VitaFresh-zone heeft het perfecte klimaat voor groente en fruit en zorgt ervoor dat versheid, smaak en voedingswaarden langer behouden blijven.   

  BigBox
  Een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

  NoFrost
  Dankzij NoFrost hoef je jouw vriezer nooit meer te ontdooien. Het ingenieuze luchtcirculatiesysteem voert vocht uit de vriesruimte af naar een verdampingsschaal en voorkomt zo ijsvorming. Het innovatieve NoFrost bespaart je dus tijd én energie.

  Super koelen
  Wanneer de functie super koelen is ingeschakeld, worden de net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in het koelgedeelte staan. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de functie bij super koelen uit als de gewenste temperatuur is bereikt.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie