Bosch KGN39HIEP koel/vries combinatie, Roestvrijstaal
 • betaal later

  BoschKGN39HIEP koel/vries combinatie

  1259.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch KGN39HIEP koel/vries combinatie

  Bosch koelvriescombinatie KGN39HIEP
  De zeer zuinige Bosch koel- vriescombinatie KGN39HIEP heeft veel ruimte en is bovendien gemakkelijk in gebruik dankzij Home Connect: een verbinding met je huishoudelijke apparatuur om je leven nog gemakkelijker te maken. Dankzij NoFrost is ontdooien verledentijd, wat tijd en energie bespaard. Groente en fruit blijft in deze Bosch nog langer vers en inruimen gaat bijzonder snel en handig. Deze koelkast is geschikt voor middelgrote gezinnen.

  VitaFresh: Langer vers
  Je groente, fruit en vlees bewaar je het beste in de grote VitaFresh-lade. Er is er een speciaal voor je groente en fruit en eentje voor je vlees en vis. In deze lade kun je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid instellen. Dit zorgt voor een langere bewaartijd van je verse voedsel, met behoud van voedingswaarde, sap en structuur

  De koelruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGN39HIEP
  De 279 liter koelkast is ingedeeld met 4 glazen plateaus, een flessenrek en 3 deurvakken. Wanneer je grote schalen eten wilt koelen, kun je eenvoudig een plateau naar buiten halen.

  De vriesruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGN39HIEP
  In de 3 transparante lades van de vriezer kun je 87 liter opslaan. De vriesruimte is uitgerust met NoFrost technologie en Supervriezen functie. Bij stroomuitval blijven je producten nog minimaal 16 uur ingevroren.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie