Bosch KGN36VIEB koel/vries combinatie
 • uitverkocht

  Bosch KGN36VIEB koel/vries combinatie

  779.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Nu met 100.- cashback

  Nu met 100.- cashback

  op deze Bosch VitaFresh. De actie is geldig t/m 2 oktober 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar www.bosch-home.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Bosch KGN36VIEB koel/vries combinatie

  De Bosch koel-vriescombinatie KGN36VIEB met vriezer onderaan is de perfecte bewaarplaats voor al je lekkere levensmiddelen. Bij dit toestel bevindt het koelgedeelte zich bovenaan. Deze koel-vriescombinatie heeft een uniek inox uiterlijk met een anti-fingerprint laagje. Zo blijft de buitenzijde van je koel-vriescombinatie steeds mooi en netjes zonder hinderlijke sporen van vingerafdrukken.

  Een helder interieur dankzij ledverlichting
  Open je de deur van de koeler, dan valt meteen het heldere interieur op. De ledverlichting verlicht de koelkast gelijkmatig zonder dat je verblind wordt. Ledverlichting is bovendien onverwoestbaar en gaat even lang mee als het apparaat zelf. De legplateaus kun je volledig naar eigen wens inrichten. Je kunt bijvoorbeeld een grote ruimte creëren voor grote verpakkingen. Dit is een uittrekbare glazen plateau die het in- en uitruimen van de koelkast aanzienlijk vergemakkelijkt.

  Drie transparante diepvriesladen
  Het vriesgedeelte werkt volgens het NoFrost-principe.  Hierdoor blijven je voedingswaren langer vers. Dit komt omdat er geen ijsafzetting ontstaat en er geen ijs aan het eten aanvriest.  Je hoeft het toestel dus ook nooit te ontdooien. Op 24 uur tijd kun je maar liefst 14 kilo invriezen. Bij een stroomonderbreking heb je tot 16 uur bewaartijd. Het toestel beschikt over drie transparante diepvriesladen die je gemakkelijk uit het toestel kunt nemen dankzij de voorziene handvaten. De voorzijde van deze lades is transparant, waardoor je een goed overzicht hebt over de inhoud ervan. Als je grote verpakkingen wenst in te vriezen, dan kun je een of meerdere lades uit toestel nemen en de bergruimte optimaal benutten.

  Verchroomde flessenhouder
  Het koelgedeelte beschikt verder over extra opbergruimte in de deurvakken. Daarnaast is er ook nog een speciale verchroomde flessenhouder, waarin je gemakkelijk al geopende flessen kunt bewaren. Blijft de deur van de koelkast of de vriezer te lang openstaan, dan verwittigt een optisch en een akoestisch alarm je hiervan. De verticaal geïntegreerde handgreep tenslotte, is stijlvol en handig tegelijkertijd. Kortom, ben je op zoek naar een riant grote en mooie koel-vriescombinatie, dan is de Bosch koel-vriescombinatie KGN36VIEB de perfecte keuze!
  lees meer

  Specificaties

  Ontdooisysteem
  No frost
  KlimaatklasseSN-T
  Totale nettocapaciteit (l)326
  Min. temperatuur (°C)10
  Liggend flessenrek
  Super Cool functie
  bekijk alle specificaties
  No frostLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (10)

  algemene beoordeling
  (10 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.