overzicht
Bosch KGN36VI35 koelvriescombinatie, Roestvrij staal
 • Uitverkocht

  BoschKGN36VI35 koelvriescombinatie

  649.-599.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Koelvriescombinaties

  Bosch KGN36VI35 koelvriescombinatie

  Bosch KGN36VI35 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 237 liter en een vriesruimte van 87 liter. De KGN36VI35 heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, super koelen en een super-vriessysteem (met automatische terugschakeling) en een flexibele indeling. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, NoFrost (nooit meer ontdooien), Multi-airflow en 3 VitaFresh vlees- groente/fruitladen en in het vriesgedeelte over 3 transparante laden. De deuren zijn van RVS met antivingerprint, zijkanten zilver mettalic. Deze koelvriescombinatie is tevens strak tegen zijwanden te plaatsen.

  Airfresh filter
  Het Airfresh-filter met antibacteriële werking neutraliseert actief geurtjes in de koelkast en filtert bacteriën uit de lucht. Nare geurtjes van sterk geurende etenswaren worden geabsorbeerd en er blijft alleen schone en frisse lucht over - zonder dat je ooit de filter hoeft te vervangen gedurende de levensduur van het toestel.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.

  Multi-Airflow
  Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  Flexibele indeling
  De KGN36VI35 heeft in het koelgedeelte 2 legplateaus van veiligheidsglas (in hoogte verstelbaar) en een chromen flessenrek. In deur zijn ook nog 3 vakken en het vriesgedeelte kent 3 transparante diepvriesladen.

  VitaFresh
  Je verse producten langer vers houden begint met het VitaFresh vershoudsysteem. Je kunt  over genoeg ruimte beschikken om al je boodschappen op te slaan en op het LED-display zie je in een oogopslag hoe het met de temperatuur gesteld is. VitaFresh is een vochtige zone: een grote lade die specifiek ontworpen is voor fruit en groenten. Je kiest met de schuifbediening op de VitaFresh-lade eenvoudig voor de beste luchtvochtigheid voor óf fruit, of een mix van groenten en fruit.  En een Vita Fresh met tempratuurregeling voor vis en vlees. Je producten blijven langer vers, zodat je gezond en gevarieerd kunt eten.  

  LED-verlichting
  LED lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

  Super koelen en Super vriezen.
  Wanneer de functie super koelen of super vriezen is ingeschakeld, worden de net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld of ingevroren. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast of vriezer  staan. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de functie bij super vriezen uit als de gewenste temperatuur is bereikt en bij super koelen schakelt de functie na ongeveer 6 uur automatisch uit.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie