overzicht
Bosch KGN36HI32 koelvriescombinatie, Roestvrijstaal

  BoschKGN36HI32 koelvriescombinatie

  899.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch KGN36HI32 koelvriescombinatie

  Deze Bosch KGN36HI32 vrijstaande koelvriescombinatie heeft een op afstand bedienbare geïntegreerde camera, zodat je waar en wanneer je maar wilt kunt controleren wat er in je koelkast staat. Handig als je in de supermarkt staat en geen lijstje maar wel je smartphone bij je hebt. Via de Home Connect App op je smartphone kijk je direct in je koelkast om te zien wat je nodig hebt. Verder heeft de koelvriescombinatie twee VitaFresh laden. Eén voor groenten en fruit en één voor vis en vlees met luchtvochtigheidsregelaar die je levensmiddelen langer vers houdt en uiterst gebruiksvriendelijk is. De temperatuur in de VitaFresh ◄0°C► lade is lager dan in de rest van de koelkast, zodat vlees en vis tot wel twee keer langer vers blijven. Dat zie je aan de kwaliteit, dat voel je aan de versheid en dat proef je op je bord. En de NoFrost-technologie voorkomt ijsvorming zodat je nooit meer je vriesruimte hoeft te ontdooien.

  De royale koelruimte van 234 liter en een vriesruimte van 86 liter zijn voorzien van vier legplateaus (twee in hoogte verstelbaar) één flessendraadrooster, drie deurvakken en drie transparante diepvriesladen. De laatsten zijn voorzien van Variofreezing dat wil zeggen makkelijk uitneembare glasplateaus voor nog meer ruimte. Verder is de KGN36HI32 voorzien van Superkoelen en Supervriezen en maakt hij gebruik van een gescheiden elektronische temperatuur regeling, zodat het koel en vriesgedeelte aan de buitenzijde van de deur afleesbaar en instelbaar zijn. Superkoelen laat de temperatuur in de koelruimte binnen korte tijd tot +2ºC dalen. Supervriezen is een functie om de temperatuur tijdelijk extra te verlagen voor beter en sneller invriezen. Het optisch en akoestisch alarmsysteem staat er borg voor dat je direct kunt ingrijpen als de deur open blijft staan en de temperatuur te hoog wordt. Verder is de draairichting van de deur rechts. De deur zelf is uitgevoerd in RVS met anti-fingerprint, zodat je niet constant hoeft te poetsen. De zijkant is uitgevoerd in RVS look en de verticale deurgreep is gemaakt van RVS.

  Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.
  Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk in je koelkast kan kijken.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Bosch in je regio benaderen. Zij kunnen dit tegen een vergoeding voor je regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Bosch. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie