Bosch KGN33NW30 koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  BoschKGN33NW30 koelvriescombinatie

  429.-399.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KGN33NW30 koelvriescombinatie

  Bosch KGN33NW30 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 192 liter en een vriesruimte van 87 liter. De KGN33NW30 heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling, die regelt de gewenste temperatuur makkelijk en duidelijk, controle door LED-indicatie. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, deze verlicht de koelkast gelijkmatig zonder te verblinden, hoeft nooit vervangen te worden want de verlichting gaat net zo lang mee als de koelkast zelf. Ook beschikt de KGN33NW30 over NoFrost dit betekent nooit meer ontdooien dankzij de perfecte bescherming tegen rijp- en ijsvorming, scheelt tijd en moeite! Je vindt 3 in het koelgedeelte 3 plateaus van veiligheidsglas, waarvan 2 in hoogte verstelbaar en de derde vindt je op de Multibox. Een transparante lade met gegolfde bodem, perfect voor het bewaren van fruit en groente. Van de 3 laden in het vriesgedeelte is er een open en 2 transparant voorzijde zodat je in een opslag kunt zien, wat waar ligt. Ook is de KGN33NW30 voorzien van Supervriezen -  dwz vriest pas ingeladen voedsel sneller in en biedt zo bescherming voor reeds ingevroren voedingsmiddelen.

  Elektronische temperatuurregeling
  De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de gekleurde LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het super-koelen inschakelen.

  NoFrost
  De vorming van ijs wordt aanzienlijk verminderd, daarom hoeft er veel minder vaak ontdooit te worden, scheelt werk en bespaart energie.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie