Bosch KGN33NL20 koelvriescombinatie
 • uitverkocht

  Bosch KGN33NL20 koelvriescombinatie

  399.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden.

  Bosch KGN33NL20 koelvriescombinatie

  De Bosch KGN33NL20 koelvriescombinatie heeft een totaal inhoud van 279 liter. Je kan eenvoudig al je boodschappen kwijt voor een huishouden tot 4 personen. In het koelgedeelte beschik je over drie plateaus van veiligheidsglas. Twee hiervan zijn in hoogte verstelbaar en de derde vind je op de Multibox. De multibox is een transparante lade met gegolfde bodem. Perfect voor het bewaren van groente en fruit. In de deur zitten drie deurvakken waar je flessen en pakken kunt plaatsen. Ook worden er drie eierrekjes bij geleverd. Het vriesgedeelte bevat drie laden. Eén daarvan is open en de andere twee hebben een transparante voorzijde. Zo kan je in één oogopslag zien wat er in de vriezer ligt. De temperatuur van de koelvriescombinatie wordt elektronisch geregeld, zodat de kou elke hoek van de koelruimte bereikt.

  Koelvriescombinatie met NoFrost en Supervriezen
  De Bosch KGN33NL20 koelvriescombinatie is voorzien van NoFrost. Hierdoor wordt de vorming van ijs aanzienlijk verminderd. Dat scheelt jou weer werk, omdat je de koelvriescombinatie zo minder vaak hoeft te ontdooien.

  Bepaal de draairichting van de deur
  De draairichting van zowel de koelkast als de vriezer kan je naar eigen inzicht optioneel wijzigen. Geef dit aan onder het kopje service en de bezorger draait de draairichting tegen een geringe vergoeding om. Uiteraard is het ook mogelijk dit zelf te doen.
  lees meer

  Specificaties

  Ontdooisysteem
  No frost
  KlimaatklasseSN-T
  Liggend flessenrek
  Aantal koelvakken1
  Dispenser
  Anti-bacteria
  bekijk alle specificaties
  No frostEnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (7)

  algemene beoordeling
  (7 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.