Bosch KGF39SW45 koel/vries combinatie, Wit
 • -11%

  BoschKGF39SW45 koel/vries combinatie

  1349.-1199.-je bespaart 150.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Bosch KGF39SW45 koel/vries combinatie

  Deze Bosch Serie 8 vrijstaande koel- vriescombinatie is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt hij over VitaFresh Pro en over een NoFrost vriessysteem. Het apparaat is strak tegen de wand te plaatsten dankzij de PerfectFit. Hierdoor is het niet nodig om extra luchtruimte naast de wanden open te laten. Het premium LCD TouchControl in de deur maakt de bediening van de 3 onafhankelijke temperatuurzones makkelijk en overzichtelijk. Dit model is als beste getest door de consumentenbond april 2019.

  Beste condities in het koel- en vriesgedeelte
  Het multi-Airflow systeem zorgt er voor dat de koude lucht over alle niveaus in het koel- en vriesgedeelte word verspreid. Zo zijn er minimale temperatuurverschillen binnen de ruimtes zodat je voedingsmiddelen zo lang mogelijk hun smaak behouden. Dankzij FreshSens sensoren wordt er een perfect klimaat nagestreefd. De sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte constant zodat er altijd een perfecte temperatuur heerst.

  Houd je producten tot 3 keer langer vers met een VitaFresh koelkast van Bosch
  Het koelgedeelte is voorzien van 3 flexibel in te delen legplateaus en een flessen rek. Daarnaast beschikt de koelruimte over 2 VitaFresh Pro laden. De onderste lade is ideaal voor het bewaren van vis en vlees, terwijl de grote bovenste lade een instelbare vochtigheidszone biedt, speciaal ontworpen voor fruit en groenten. Zo zorg je er voor dat je groente en vlees tot wel 3 keer langer houdbaar blijft. De Super-koelen functie is ideaal om te gebruiken als je nieuwe voedingsmiddelen toevoegt in de koelkast. Door Super-koelen in te schakelen wordt de temperatuur tot maximaal 2 graden verlaagd, zodat alle nieuw voedingsmiddelen sneller op temperatuur komen en er een minimaal effect is op de overige voedingsmiddelen. Om verspilling te voorkomen wordt de functie ook automatisch weer uitgeschakeld. De EasyAcces plank maakt het extra makkelijk om je producten te plaatsen en uit te nemen. Bovendien heb je zo een duidelijk overzicht over de producten die helemaal achter in de koelkast staan. De plank kan je tot wel 12cm uittrekken.

  Het gemak van een Bosch vriezer met NoFrost systeem
  Met een vriezer die beschikt over NoFrost hoef je nooit meer de vriezer handmatig te ontdooien. De warme lucht en vochtigheid wordt naar een verdampingsschijf getransporteerd die er voor zal zorgen dat er geen ijsvorming optreed en dat het condenseert. De condens wordt naar buiten afgevoerd zodat buiten de koelkast kan verdampen.
  Daarnaast is dit model HomeConnect Ready. Met aanschaf van de smart Home dongel is het mogelijk om je koelkast op afstand te bedienen.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie