Bosch KGE58BI40 koel/vriescombinatie, Roestvrijstaal
 • uitverkocht

  BoschKGE58BI40 koel/vriescombinatie

  893.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KGE58BI40 koel/vriescombinatie

  Een 495 liter vrijstaande combi uit de geavanceerde Serie 6 van Bosch. De koelruimte is voorzien van PowerVentilation, AirFreshfilter, FlexShelf en LED verlichting. Het vershoudsysteem omvat 3 VitaFresh lades. De deuren zijn van roestvrij staal.

  De koelruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGE58BI40

  Dankzij het brede ontwerp van de kast (70 cm) biedt het koelgedeelte een netto inhoud van 377 liter. Van de 5 glazen leggers zijn er 2 in hoogte verstelbaar. De Flexshelf is een handig opklapbaar schap dat volledig onder een legger kan verdwijnen. Om vlees en vis gescheiden te bewaren zijn er 2 VitaFresh laden met een koeltemperatuur van 0 graden Celsius. In de VitaFresh lade met instelbare luchtvochtigheidsregeling blijven fruit en groente 2 tot 3 keer langer vers.  FreshSense techniek houdt de temperatuur in de koelruimte op een constant niveau en een PowerVentilation systeem zorgt dat het in alle hoekjes even koud is. Dankzij de AirFreschfilter met antibacteriële werking ruikt je koelkast altijd aangenaam fris. Deze onderhoudsvrije filter voorkomt ook dat etenswaren met een sterk geurtje, zoals speciale kaasjes, invloed hebben op de geur en smaak van andere levensmiddelen.

  De vriesruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGE58BI40

  In de 3 transparante lades van het vriesgedeelte kun je 118 liter aan diepvriesproducten bewaren. De grote BigBox lade heeft een praktisch tussenschot in het midden. Dankzij LowFrost techniek met ingeschuimde verdampers wordt de vorming van ijs aanzienlijk verminderd en hoef je de vriesruimte minder vaak te ontdooien.

  Een mooi design en een functionele bediening

  De deuren van deze vrijstaande koelvriescombinatie zijn van roestvrij staal. Een kleurloze anti-fingerprint coating houdt het metaal vrij van vingerafdrukken en beschermt het tegen krasjes. Aan de bovenrand van de KGE58BI40 zit een elektronisch paneel met gescheiden bediening voor de koelruimte en de vriesruimte. De temperatuur kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Op het paneel vind je eveneens super-functies (superkoelen en supervriezen) om de temperatuur in het koelkast of de vriezer tijdelijk omlaag te brengen. Met deze fraaie combi in de keuken heb je een optimaal beheer over al je koel- en diepvriesproducten
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie