Bosch KGE49VI4A koelvriescombinatie, Chroom
 • Uitverkocht

  BoschKGE49VI4A koelvriescombinatie

  769.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  100.- Cashback

  100.- Cashback

  op deze Bosch koel/vries combi. Deze actie loopt t/m 2 augustus 2020. Hoe werkt deze actie? Ga na aankoop naar: https://www.bosch-home.nl/acties en claim hier je cashback. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Bosch KGE49VI4A koelvriescombinatie

  Bosch KGE49VI4A koelvriescombinatie met energieklasse A+++, een koelruimte van 302 liter en een vriesruimte van 111 liter. Dankzij LowFrost met ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers, dankzij een luchtvochtigheidsregeling. LowFrost: dankzij ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Dat betekent minder werk en lagere energiekosten. BigBox-diepvrieslade: ideaal voor het stapelen van diepvriesdozen of voor grote diepvrieswaren. Automatisch supervriezen: optimaal vriesresultaat. Dankzij het herkennen van een temperatuurwijziging zorgt AutoFreeze dat de vriezer automatisch wordt geactiveerd. Hierdoor blijven bevroren items bevroren en zijn nieuwe items heel snel ingevroren. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht.

  De KGE49VI4A heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie Verder met gescheiden temperatuurregeling en een optisch en akoestisch waarschuwingssysteem. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, een verchroomd flessenrek,  en in het vriesgedeelte over een BigBox. De deuren zijn in roestvrij staal met anti-fingerprint en de zijkanten in zilver-metallic uitgevoerd.
   
  VitaFreshDe innovatieve VitaFresh-koeltechnologie houdt levensmiddelen langer vers. Het VitaFresh-compartiment is opgedeeld in twee zones: de 'droge' VitaFresh-zone is perfect voor het bewaren van worst, kaas, vlees en vis. De 'vochtige' VitaFresh-zone heeft het perfecte klimaat voor groente en fruit en zorgt ervoor dat versheid, smaak en voedingswaarden langer behouden blijven.

  BigBox 
  Een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

  LowFrost
  LowFrost bespaart je een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant. En als je toch eens moet ontdooien, hebben wij voor je een handige oplossing: dankzij een afvoer onderin het apparaat gaat het namelijk een stuk sneller en gemakkelijker.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie