Bosch KGE49AICA koel/vries combinatie, Roestvrijstaal/grijs
 • uitverkocht

  BoschKGE49AICA koel/vries combinatie

  679.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Best Reviewed

  Best Reviewed

  op Kieskeurig in september 2021.

  Bosch KGE49AICA koel/vries combinatie

  Deze Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie beschikt over twee VitaFresh laden. Een 0°C zone voor vlees en vis en een groente en fruit lade. Berg flessen veilig op in het flessenrooster en bewaar grotere vrieswaren in de bigBox lade. Het bereik van producten word je gemakkelijker gemaakt dankzij de uitschuifbare easyAccess plateaus. Breng producten snel op temperatuur door middel van de supervriezen of superkoelen functie en de anti-fingerprint coating zorgt voor een vlekvrije deur.

  Voordelen
  0°C zone voor vlees en viseasyAccess plateausSuperkoelen en vriezen

  Nadelen
  Niet te bedienen via een app

  AntiFingerprint, minder schoonmaken
  Deze vriezer beschikt over een antiFingerprint. Het hoogwaardige roestvrijstalen oppervlak van de deuren, zijn afgewerkt met een antifingerprint coating. Hierdoor zijn vingervlekken op je deur van de vriezer verleden tijd. Je hoeft het dus minder schoon te maken en het ziet er mooier uit.

  Handig flessenrooster
  Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.

  Schakelaar voor supervriezen en koelen
  Deze koel-vriescombinatie beschikt over een schakelaar op het bedieningspaneel om super snel te vriezen en te koelen. Dit is handig als je net gekochte producten snel om temperatuur wil brengen. Deze stand zorgt ervoor dat producten beter vers blijven, ook na het ontdooien.

  LowFrost, minder ijsvorming
  Met de LowFrost functie, wordt er nu minder ijsvorming aangemaakt in het vriesruimte. Zodra er veel ijsvorming zich voordoet in de vriezer, verbruikt het direct ook meer energie en het is natuurlijk slechter voor je producten. Dankzij de LowFrost-technologie met speciale verdamper, ontstaat er minder ijsvorming en wordt het ontdooien makkelijker gemaakt.

  Gescheiden temperatuurregeling
  De koel en vriesruimte hebben een eigen koelcirculatie. Deze temperaturen kunnen afzonderlijk en eenvoudig via een elektronische bediening worden geregeld. Op deze manier kun je de beste temperatuur instellen voor je koel-en vriesruimte en worden onderlinge geuroverdrachten voorkomen.

  LED-verlichting, voor een beter overzicht
  De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de koelkast is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.

  Beste zorg voor groente, fruit vlees en vis
  De koelkast beschikt over 2 VitaFresh-lades. Een lade die een 0°C zone bevatten en geschikt zijn voor vlees en vis. De andere lade met luchtvochtigheidsregeling is geschikt voor groente & fruit. Het wordt tot 2°C gekoeld en blijft langer vers en vitaminerijk.

  bigBox, bewaar grote producten
  In de vriesruimte bevindt zich een bigBox-lade. Deze lade is perfect voor het invriezen van grotere producten. Denk hierbij aan een stapel pizza's, ijsdozen of een grote taart.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeKGE49AICA
  EnergieklasseC
  Inhoud koelruimte (l)302
  Inhoud vriesruimte (l)117
  Plaats vriesruimteonder
  Energieverbruik per jaar (kWh)163
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (28)

  algemene beoordeling
  (28 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.