Bosch KGE366W4P koelvriescombinatie, Wit
 • Uitverkocht

  BoschKGE366W4P koelvriescombinatie

  649.-549.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch KGE366W4P koelvriescombinatie

  Deze A+++ Bosch KGE366W4P vrijstaande koel-diepvriescombinatie is extra zuinig en heeft een totale inhoud van 302 liter. De koel-diepvriescombinatie heeft een gescheiden temperatuurregeling en is tot op de graad nauwkeurig in te stellen. De netto inhoud van het koelgedeelte is 214 liter. De ruimte heeft 4 veiligheidsglas plateus (2 in hoogte verstelbaar), waarvan 3 glasplateaus uitschuifbaar. Tevens beschikt de ruimte over een groot verchroomd flessenrek en 3 deurvakken. De VitaFresh-lade met luchtvochtigheidsregeling houdt groente en fruit langer vers en vitaminerijk. De netto inhoud van de 0°C zone is 22 liter.

  De netto inhoud van de diepvriesruimte is 88 liter. In het vriesgedeelte vind je 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 BigBox. De invriescapaciteit is 14 kg per 24 uur. Wanneer de functie Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan met een knop tot max. 2 °C worden verlaagd. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de functie na ongeveer 6 uur automatisch uit. LowFrost bespaart je een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant.

  LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee. Een extra diepe vrieslade om al jouw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

  Wijziging draairichting deur 
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Bosch in je regio benaderen. Zij kunnen dit tegen een vergoeding voor je regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Bosch. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie