Bosch HXS59II51N gasfornuis, RVS
 • uitverkocht

  Bosch HXS59II51N gasfornuis

  598.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Let op!

  Let op!

  dit artikel wordt zonder gasslang, koppelstuk en gastape geleverd.Je kunt deze vinden bij onze gasfornuis accessoires. gasfornuis accessoires

  Bosch HXS59II51N gasfornuis

  Koken met dit Bosch HXS59II51N gasfornuis is nu een koud kunstje. Dit gasfornuis is voorzien van AutoPilot 10: ieder gerecht wordt perfect met de 10 automatische programma's. Verder heb je de beschikking over een Wokbrander met een duovlam voor krachtig en snel wokken tot wel 3500 watt. En de oven kent in totaal 7 functies te weten: 3D hetelucht Plus, Boven- en onderwarmte, Onderwarmte, Infracirculatiegrill, Pizzastand en snel voorverwarmen. De meest unieke is de 3D hetelucht Plus. De 3D hetelucht plus functie verspreidt de hitte gelijkmatig door de oven door de nauwkeurig geplaatste luchtstroomopeningen, de functie maakt het mogelijk gelijktijdig te bakken op maximaal 3 niveaus. Ook kun je voor een gerecht op dit fornuis de bereidingsduur instellen. Zo wordt de bereidingsduur niet ongewild overschreden en hoef je andere werkzaamheden niet te onderbreken om de werking te beëindigen. Ook kun je de eindtijd instellen, dat wil zeggen je kunt bijvoorbeeld je gerechts morgens in de oven plaatsen en zo instellen dat het 's-middags klaar is. Gemakkelijk toch! Kun je zo genieten wanneer jij dat wilt.

  Bediening met behulp van wit LCD-display: gemakkelijk in gebruik dankzij directe toegang tot alle functies, temperatuurinstelling en de temperatuurindicatie. Controle van de actuele oventemperatuur, digitale temperatuuraanduiding en elektronische klok. De laatste kent dagtijdindicatie, kookwekker, start en stopfunctie. Met energieklasse A, 4 kookzones en een oveninhoud van 66 liter. De HXS59II51N heeft onder andere een elektrische vonkontsteking, geëmailleerde gietijzeren pannendragers. De glazen afdekplaat is voorzien van LED verlichting zodat de kookplaat perfect verlicht wordt.  Zelfreinigende katalytische wanden, ovenverlichting, een kinderbeveiliging en een thermo-elektrische beveiliging. Dus geen vlam, geen gas.

  EcoClean Full
  reinigen is van de katalytische wanden niet meer nodig dankzij de speciale coating.
  Het vet wordt automatisch opgenomen en dankzij het regenereerprogramma gereinigd.

  Thermo-elektrische beveiliging
  Gasbranders met thermo-elektrische beveiliging zijn voorzien van een thermokoppel. Mocht de gasvlam onbedoeld uitgaan, dan sluit het thermokoppel na maximaal 90 seconden de toevoer van gas af. Kort gezegd: geen vlam, geen gas. Bij een gaskookplaat met thermo-elektrische beveiliging kan de brander dus nooit een grote hoeveelheid gas in je keuken laten ontstaan.

  Specificaties
  - Energieklasse: A        
  - Kookzone 1 linksvoor: 3500 watt (wokbrander)        
  - Kookzone 2 linksachter: 1750 watt (normaalbrander)        
  - Kookzone 3 rechtsachter: 1000 watt (sudderbrander)        
  - Kookzone 4 rechtsvoor: 1750 watt (normaalbrander)        
  - Type pandragers: mat geëmailleerde gietijzeren pannendragers        
  - Elektrische vonkontsteking        
  - Energiesoort oven (elektrisch/gas): elektrisch        
  - Opberglade     
  - Aantal bakplaten: 1       
  - Aantal roosters: 1        
  - Kleur: RVS        

  Afmetingen en gewicht        
  - (Hxbxd): 85x60x60 cm
  - (Hxbxd) oven: 32,9x48,2x42 cm        
  - Gewicht: 52 kg
  lees meer

  Specificaties

  Aantal kookzones4
  Aantal kookzones gelijktijdig te gebruiken4
  Wokbrander
  Wokbrander positieLinksvoor
  Energiesoort kookplaatGas
  Energiesoort ovenelektrisch
  Totale ovenruimte (l)66
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.