Bosch HXR390I50N gasfornuis, N.v.t.
 • Uitverkocht

  BoschHXR390I50N gasfornuis

  519.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch HXR390I50N gasfornuis

  Wokken met dit Bosch HXR390I50N gasfornuis is een genot. Dit gasfornuis is  namelijk voorzien met een wokbrander die voorzien is van een duovlam voor krachtig en snel wokken tot wel 3500 watt. Met wokken schroeit vlees of vis snel dicht en behoudt het smaak en de sappen, en groenten blijven knapperig, kleurrijk en behouden hun vitaminen. En een van de 7 ovenfuncties is het unieke 3D hetelucht plus. De 3D hetelucht plus functie verspreidt de hitte gelijkmatig door de oven door de nauwkeurig geplaatste luchtstroomopeningen, de functie maakt het mogelijk gelijktijdig te bakken op maximaal 3 niveaus. De overige 6 functies zijn: Boven- en onderwarmte, Onderwarmte, Infracirculatiegrill, Pizzastand en snel voorverwarmen. Ook kun je voor een gerecht op dit fornuis de bereidingsduur instellen. Zo wordt de bereidingsduur niet ongewild overschreden en hoef je andere werkzaamheden niet te onderbreken om de werking te beëindigen. Ook kun je de eindtijd instellen, dat wil zeggen je kunt bijvoorbeeld je gerechts morgens in de oven plaatsen en zo instellen dat het 's-middags klaar is. Gemakkelijk toch! Kun je zo genieten wanneer jij dat wilt.

  Bediening met behulp van rood LED-display: gemakkelijk in gebruik dankzij directe toegang tot alle functies, temperatuurinstelling en de temperatuurindicatie. Controle van de actuele oventemperatuur, digitale temperatuuraanduiding en elektronische klok. De laatste kent dagtijdindicatie, kookwekker, start en stopfunctie. Met energieklasse A, 4 kookzones en een oveninhoud van 66 liter. De HXR390I50N heeft onder andere een elektrische vonkontsteking, geëmailleerde gietijzeren pannendragers en een glazen afdekplaat. Verder met halogeen ovenverlichting, een kinderbeveiliging en een thermo-elektrische beveiliging. Dus geen vlam, geen gas. De oven is gemakkelijk te reinigen dankzij het gladde oppervlak van de grijs geëmailleerde binnenruimte.

  Thermo-elektrische beveiliging
  Gasbranders met thermo-elektrische beveiliging zijn voorzien van een thermokoppel. Mocht de gasvlam onbedoeld uitgaan, dan sluit het thermokoppel na maximaal 90 seconden de toevoer van gas af. Kort gezegd: geen vlam, geen gas. Bij een gaskookplaat met thermo-elektrische beveiliging kan de brander dus nooit een grote hoeveelheid gas in je keuken laten ontstaan.

  Specificaties
  - Energieklasse: A        
  - Kookzone 1 linksvoor: 3500 watt (wokbrander)        
  - Kookzone 2 linksachter: 1750 watt (normaalbrander)        
  - Kookzone 3 rechtsachter: 1000 watt (sudderbrander)        
  - Kookzone 4 rechtsvoor: 1750 watt (normaalbrander)        
  - Type pandragers: mat geëmailleerde gietijzeren pannendragers        
  - Elektrische vonkontsteking        
  - Energiesoort oven (elektrisch/gas): elektrisch        
  - Opberglade     
  - Timer         
  - Aantal bakplaten: 1       
  - Aantal roosters: 1        
  - Kleur: RVS        

  Afmetingen en gewicht        
  -  (hxbxd): 85x60x60 cm
  - (hxbxd) oven: 32,9x48,2x42 cm        
  - Gewicht: 52 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie