Bosch GSV24VWEV vrieskast
 • uitverkocht

  BoschGSV24VWEV vrieskast

  429.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Bosch GSV24VWEV vrieskast

  Bosch GSV24VWEV vrieskast. Deze vrieskast van Bosch is ook voor veeleisende mensen een goede keuze. Hij heeft een supervries-systeem met invries-automaat. Bosch zorgt met de modernste techniek voor een constante koeling. Een vrieskast moet genoeg ruimte bieden en betrouwbaar zijn, en daar voldoet deze vriezer van Bosch zeker aan.

  Hij scoort bovendien energieklasse E en dat betekent een energieverbruik van 195 kiloWatt op jaarbasis. Voor een royale vriezer met een inhoud van 182 liter is dat bijzonder zuinig. En met het supervries-systeem voorkomt het apparaat dat nieuwe voorraden de binnentemperatuur laten schommelen. Een constante temperatuur is belangrijk voor de versheid en het behoud van de smaak van levensmiddelen. Om energieverspilling te voorkomen schakelt het apparaat de supervries-functie automatisch uit als de gewenste temperatuur is bereikt. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

  Ook de FreshSense-sensoren helpen om het binnenklimaat van de vriezer op een constant niveau te houden, ongeacht de temperaturen van de omgeving. Een bak ijs houdt bijvoorbeeld precies de goede consistentie, en ook al je andere levensmiddelen blijven zo altijd perfect bewaard. De 4-sterren diepvriesruimte is handig opgedeeld in 5 transparante laden. De invriescapaciteit is 22 kilo per 24 uur, en dat is vergeleken met andere vriezers een behoorlijk hoge invriescapaciteit. Handig als je wel eens veel boodschappen tegelijk wilt invriezen, bijvoorbeeld een voorraad vers brood. Bij stroomuitval garandeert Bosch een bewaartijd van 24 uur. De elektronische temperatuurregeling en de controle van de temperatuur zijn waarneembaar door LED-indicatoren. Als de temperatuur beneden het ingestelde niveau komt geeft de vriezer een optische en een akoestische waarschuwing, zodat je snel maatregelen kunt treffen.

  De deur opent licht door het toegepaste Air Channel System, en ook als de deur per ongeluk niet goed sluit hoor je een alarmsignaal. Bosch levert met dit apparaat een vrieskast die degelijk, zuinig, stil en betrouwbaar is en over de modernste techniek en een ruime vriescapaciteit beschikt. Van zo'n vrieskast heb je beslist jarenlang plezier.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeGSV24VWEV
  EnergieklasseE
  Inhoud vriesruimte (l)182
  Energieverbruik per jaar (kWh)195
  Aantal thermostaten1
  Aantal plateaus1
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (6)

  algemene beoordeling
  (6 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.