Bosch GSN54DWDV vrieskast
 • betaal later

  BoschGSN54DWDV vrieskast

  909.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch GSN54DWDV vrieskast

  De 70 centimeter brede Bosch vrieskast GSN54DWDV heeft maar liefst een totale inhoud van 328 liter. Deze vrieskast is een extra breed model met meer ruimte voor etenswaren. De indeling van de koelkast is makkelijk te veranderen doormiddel van de in hoogte verstelbare plateaus.

  Topniveau tot in elk detail
  De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te regelen met TouchControl bediening. De deur gaat zonder inspanning open dankzij het Air Channel System en het interieur wordt verlicht met heldere en zuinige LED-lampjes. In de BigBox-lade kun je grote dozen kwijt, handig voor een ijstaart of een grote bout vlees. Als je nog grotere formaten wilt invriezen kun je de glazen plateaus en lades uit de vrieskast halen. De Bosch GSN54DWDV is voorzien van VarioZone. Hierdoor is er meer flexibiliteit en ruimte dankzij de uitneembare glazen plateaus.

  De Bosch GSN51DWDV staat voor gemak
  De Bosch vrieskast GSN54DWDV blijft altijd optimaal presteren. Het Fresh Sense klimaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de versheid van je levensmiddelen gegarandeerd is.

  Dankzij de NoFrost technologie hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. De binnenkant blijft ijsvrij en dat betekent dat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Het Multi Airflow-systeem draagt bij aan een langere versheid omdat de koude lucht gelijkmatig over elk niveau van de vriezer wordt verdeeld.
  lees meer

  Specificaties

  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie