overzicht
Bosch GSN54AW45 vrieskast
 • Uitverkocht

  BoschGSN54AW45 vrieskast

  749.-699.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch GSN54AW45 vrieskast

  De Bosch GSN54AW45 vrieskast met energieklasse A+++ en een vriesruimte van 323 liter. De GSN54AW45 is voorzien van NoFrost, Multi-Airflow, FreshSense, IceTwister en Variozone: meer flexibiliteit in de binnenruimte dankzij de uitneembare glasplateaus en lades in de vriesruimte. De GSN54AW45 heeft onder andere een Touch Control: een tot op de graad nauwkeurig elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een optisch en akoestisch waarschuwingssysteem. Tevens beschikt de GSN54AW45 over LED verlichting, een super-vriessysteem met invriesautomaat, 5 diepvriesladen, waarvan 1 BigBox, en 2x intensief vriesvak met glazen legplateau en transparante klep.

  No-Frost systeem
  Dit systeem zorgt er voor dat de vrieskast geen ijs meer vormt. Dankzij NoFrost hoeft het vriesgedeelte nooit meer zelf te worden ontdooid.

  Super-vriezen
  De functie Super-vriezen voorkomt dat bevroren levensmiddelen ontdooien als je nieuwe producten in de vriezer plaatst en zorgt ervoor dat de nieuw geplaatste producten sneller bevriezen. Toestellen met Super-vriezen schakelen de functie automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Dit voorkomt energieverspilling.

  Multi-Airflow 
  Het Multi-Airflow-systeem garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  FreshSense
  Dankzij het perfecte klimaat behouden je levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

  IceTwister
  Vanaf nu zijn je koude drankjes net zo lekker als in die hippe strandtent. Met de verse ijsklontjes uit de handige IceTwister smaken ze namelijk nog veel beter. Voor 20 ijsklontjes. Simpel en snel, makkelijk te vullen met water zonder te knoeien.

  TouchControl
  De touchControl-toetsen zien er niet alleen elegant uit maar zijn ook bijzonder makkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.

  Invriesautomaat

  Hiermee worden de invriesprestaties verhoogd wanneer er verse etenswaren in de diepvriezer geplaatst worden. Na het invriesproces en wanneer de gewenste temperatuur bereikt wordt, wordt de invriesautomaat uitgeschakeld en gaat het toestel weer normaal werken.

  BigBox
  Een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie