overzicht
Bosch GSN51AW45 vrieskast
 • Uitverkocht

  BoschGSN51AW45 vrieskast

  699.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Vriezers
  75.- cashback

  Nu 75.- cashback bij aankoop van dit Bosch actiemodel.

  Nu 75.- cashback
  Bij aankoop van dit Bosch actiemodel ontvang je tijdelijk van Bosch 75.- cashback. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je de 75.- cashback?
  Ga naar www.bosch-home.nl/acties klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload jouw wehkamp afleverbon voor uiterlijk 31 juli 2019.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Bosch GSN51AW45 vrieskast

  De Bosch GSN51AW45 vrieskast met energieklasse A+++ en een vriesruimte van 286 liter. De GSN51AW45 is voorzien van NoFrost, Multi-Airflow, FreshSense en Variozone: meer flexibiliteit in de binnenruimte dankzij de uitneembare glasplateaus en lades in de vriesruimte.  En met het automatisch supervriezen blijven je producten optimaal ingevroren. Want dankzij het herkennen van een temperatuurwijziging zorgt AutoFreeze dat de vriezer automatisch wordt geactiveerd. Hierdoor blijven bevroren items bevroren en zijn nieuwe items heel snel ingevroren. Een geruststellende gedachte nietwaar? De GSN51AW45 heeft onder andere een Touch Control: een tot op de graad nauwkeurig elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een optisch en akoestisch waarschuwingssysteem. Tevens beschikt de GSN51AW45over LED verlichting, een super-vriessysteem met invriesautomaat, 5 diepvriesladen, waarvan 1 BigBox, en 1 intensief vriesvak met glazen legplateau en transparante klep.

  No-Frost systeemDit systeem zorgt er voor dat de vrieskast geen ijs meer vormt. Dankzij NoFrost hoeft je de vriezer nooit meer zelf te ontdooien.

  Multi-Airflow Het Multi-Airflow-systeem garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  FreshSense
  Dankzij het perfecte klimaat behouden je levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de vrieskast, ongeacht de buitentemperatuur.
  TouchControlDe touchControl-toetsen zien er niet alleen elegant uit maar zijn ook bijzonder makkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.

  BigBoxEen extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGarantie

  toegevoegd aan winkelmand