Vriezers
Bosch GSN29VL3P vrieskast
 • -7%

  BoschGSN29VL3P vrieskast

  699.-649.-je bespaart 50.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch GSN29VL3P vrieskast

  Bosch GSN29VL3P vrieskast. Deze 200 liter vrijstaande diepvriezer heeft een fraaie rvs-look en een PerferctFit ontwerp. VarioZone maakt de 4 laden en 2 plateaus flexibel indeelbaar. FreshSense houdt de temperatuur stabiel en dankzij NoFrost technologie is ontdooien niet nodig. Bij de GSN29VL3P meten en regelen FreshSense sensoren de temperatuur in de kast voortdurend. Ze zorgen voor een zeer nauwkeurige handhaving van de ingestelde diepvriestemperatuur. Hierdoor behouden je levensmiddelen hun versheid en smaak aanzienlijk langer.

  De diepvriezer is ook uitgerust met een automatische supervriezen functie. Bij het inladen van veel nieuwe boodschappen zullen de sensoren een temperatuurdaling merken en vervolgens de diepvriestemperatuur verlagen. Hierdoor vriezen je nieuwe producten snel in en wordt voorkomen dat de andere producten opwarmen. Supervriezen kun je ook zelf activeren. Met de Bosch vrieskast GSN29VL3P in de keuken of voorraadkamer kun je plenty diepvriesproducten opslaan wanneer er weer een actie is bij de supermarkt. Dankzij de 4 transparante laden, waarvan een extra diepe BigBox-lade, zie je in een oogopslag wat je in huis hebt. De vriezer heeft ook een ruime Easy Acces Zone met 2 glazen plateaus. Dankzij het VarioZone systeem kun je de indeling van de vrieskast eenvoudig aanpassen aan je voorraad.

  De zijkanten van deze vrijstaande vriezer zijn in zilver-metalic uitgevoerd en de deur heeft een mooie inox look. Het PerfectFit ontwerp maakt het mogelijk om de diepvries strak tegen een zijwand te plaatsen. Een Air Channel systeem (vacuüm verwijderend ventiel) biedt assistentie bij het openen van de deur. Met de Bosch vrieskast GSN29VL3P worden je diepvriesproducten netjes bewaard op een constante diepvriestemperatuur.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie