overzicht
Bosch FLEXXO BBH32101 2 in 1 steelstofzuiger, Antraciet
 • 30.- cashback

  BoschFLEXXO BBH32101 2 in 1 steelstofzuiger

  159.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  30.- Cashback
  Ontvang nu tijdelijk 30.- cashback bij aankoop van deze Bosch Flexxo steelstofzuiger. Deze actie is geldig t/m 16 juni 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je deze 30.- cashback?
  Stap 1: Ga naar https://www.bosch-home.nl/acties en kies de betreffende actie.
  Stap 2: Meld je aan via het registratieformulier en voeg een kopie van het aankoopbewijs toe aan de registratie.
  Je kunt je registreren tot 7 juli 2019.
  Bosch streeft er naar om het bedrag binnen vier weken na de online registratie op het doorgegeven bankrekeningnummer te storten.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Bosch FLEXXO BBH32101 2 in 1 steelstofzuiger

  Bosch BBH32101 steelstofzuiger,De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor met constante hoge schoonmaakprestaties. Met deze handige 2in1 stofzuiger van Bosch hoef je geen aparte kruimeldief meer in huis te hebben. De afneembare kruimeldief is erg handig voor kleine oppervlaktes zoals bijvoorbeeld tafels. De stofzuiger zelf is ook erg flexibel en kan gemakkelijk onder meubels en in hoekjes komen. Je krijgt buiten het gewone zuigmondstuk heeft de stofzuiger ook nog een spleetmondstuk die je kan uitschuiven, een bekledingszuigmond en een 2-in-1 meubelborstel voor meer schoonmaakgemak. Al deze accessoires kun je handig opruimen in de stofzuiger waardoor jij nooit mis grijpt. Dankzij de lithium-ion batterij heeft de stofzuiger een extra lange gebruiksduur van maar liefst 50 minuten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand