Bosch Ergomaxx BGL7PRO stofzuiger, Blauw
 • uitverkocht

  Bosch Ergomaxx BGL7PRO stofzuiger

  226.-je bespaart 13.-
  239.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Bosch Ergomaxx BGL7PRO stofzuiger

  De Bosch Ergomaxx’x BGL7PRO stofzuiger met zak heeft betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motor technologie ontwikkeld in Duitsland. Hij beschikt daarnaast over PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult. Met wasbaar HEPA Hygiënefilter en lange snoer. Een lange snoer vermindert bovendien het aantal keer wisselen van stopcontact.

  Bosch motortechnologie
  Geniet van de uitstekende prestaties die de krachtige stofzuigers van Bosch leveren. Aangezien we in Duitsland al meer dan 65 jaar krachtige motoren ontwikkelen en produceren, verwachten we dat onze stofzuigers niet alleen optimaal presteren, maar ook lang meegaan.

  Schonere uitblaaslucht dan de gewone lucht in je woning
  Adem gemakkelijker door het HEPA-filter dat ervoor zorgt dat de afvoerlucht schoner is dan de omgevingslucht. Het filtert 99,95% van alle fijnstofdeeltjes, bacteriën en vervuilende stoffen, dus ideaal voor personen met een allergie. Bovendien is het filter wasbaar en heb je daardoor geen terugkomende extra kosten.

  Meer zuigkracht voor langdurige prestaties
  Heel wat stofzuigers verliezen aan zuigkracht naarmate de stofzak voller raakt. Het PowerProtect-system zorgt ervoor dat de G ALL-stofzak efficiënt uitvouwt en meer stof kan opnemen dankzij de geavanceerde meerlagen-filtertechnologie. Het resultaat: minder vaak de stofzak vervangen en toch langer kunnen stofzuigen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeErgomaxx BGL7PRO
  Totaal vermogen (watt)890
  Actieradius (m)12
  Snoerlengte (m)9
  Snoer automatisch oprollen
  Snoerloos
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.