Bosch CMG636BS2 compacte inbouwbakoven met magnetron

  BoschCMG636BS2 compacte inbouwbakoven met magnetron

  879.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch CMG636BS2 compacte inbouwbakoven met magnetron

  Deze Bosch CMG636BS1 compacte inbouw bakoven met magnetron heeft een nishoogte van 46 cm. De CMG636BS1 heeft een inhoud van 45 liter en 12 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Hetelucht eco, Boven-en onderwarmte, Boven- en onderwarmte Eco, Onderwarmte, Infra-circulatiegrill, Grootvlakgrill, Kleinvlakgrill, Pizzastand, Langzaam garen, Voorverwarmen en Warmhouden. Aanvullende verwarmingssystemen met magnetron: Magnetron, Combimagnetron variabel. Verder voor snel opwarmen of in combinatie met hetelucht voor snel garen. En niet te vergeten Assist, de automatische instelling van optimaal verwarmingssysteem, temperatuur en tijdsduur voor het bereiden van ontelbare gerechten. Bediening met behulp van een 3x2.5" TFT kleur- en tekstdisplay: makkelijk in gebruik dankzij het duidelijke tekstdisplay en afbeeldingen. Controle van de actuele oventemperatuur, sabbatinstelling, info-toets en elektronische klok. Verder voorzien LED verlichting, RVS ventilator, kinderbeveiliging, automatische veiligheidsuitschakeling en een restwarmte-aanduiding, Start/stop toets en deurcontact schakelaar. De oven is verder voorzien met ecoclean antraciet geëmailleerde wanden met uitneembare inhangroosters en vlakke glazen magnetron binnendeur (temperatuur glasdeur max. 30°C).

  4D-heteluchtfunctie 
  Kies met maximale flexibiliteit welke inschuifhoogte je wilt gebruiken voor de bereiding. De motor verdeelt de warmte nog beter in de oven. Waar je, je gerecht ook in de oven plaatst, je hebt altijd een perfect bakresultaat.

  Hetelucht Eco
  Hetelucht Eco is ideaal om gelijkmatig taarten en koekjes te bakken of vleesschotels te bereiden. Dankzij de slimme luchtstroom en de extra isolatie gebruik je geen watt te veel. Zo bespaar je tot wel 30% energie.

  Snel voorverwarmen
  Nooit meer lang wachten tot de oven de juiste temperatuur heeft! Met de extra toe te voegen functie voor snel voorverwarmen kun je de snelheid van het voorverwarmen merkbaar verhogen. Als meerdere verwarmingselementen tegelijkertijd worden gebruikt bereikt  de HMG636BS1 met snel voorverwarmen razendsnel de gewenste temperatuur.

  TFT Touch Display
  Profiteer ook van het TFT- Touch Display. Dankzij een gebruikersvriendelijke menustructuur en de Intuïtieve bedieningsring wordt het bedienen van je bakoven kinderspel. Ervaar het veelzijdige menu van de HMG636BS1 en stel deze in volgens je kookgewoonten.

  EcoClean
  Schoonmaken bijna niet meer nodig, dankzij de speciale coating die vet absorbeert.

  Accessoires:
  - 1 Combi rooster
  - 1 Universele braadslede

  Afmeting en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 45,5x59.5x54,8 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 46x56-56,8x55 cm
  - Binnenafmeting oven(hxbxd): 23,7x48x39,2 cm 
  - Aansluitwaarde 3600 watt
  - Lengte aansluitsnoer 150 cm
  - Gewicht: 35 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie