overzicht
Bosch BGS5KSILS stofzakloze stofzuiger, Zwart
 • Extra garantie

  BoschBGS5KSILS stofzakloze stofzuiger

  299.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  10 jaar motorgarantie

  10 Jaar motorgarantie bij aankoop en registratie van deze Bosch stofzuiger.

  Hoe werkt het?

  Om in aanmerking te komen en zo de 10 jaar motorgarantie te activeren, dien je binnen zes maanden na aankoop de stofzuiger te registreren op www.bosch-home.nl/mybosch. Na registratie is de bevestiging terug te vinden bij het betreffende product in geregistreerde MyBosch account. Deze bevestiging is tevens het bewijs van de 10 jaar motorgarantie. De garantieperiode is vervolgens 10 jaar en gaat in op de dag van aankoop van de stofzuiger.

  Lees de actievoorwaarden >

  Bosch BGS5KSILS stofzakloze stofzuiger

  Bosch BGS5KSILS Relaxx'x 1200 watt stofzakloze stofzuiger met omschakelbaar rolmondstuk, SilenceSound System en Compressor technology. Het intelligente SelfCleaning systeem van de stofzuiger met SensorBagless technologie werkt volautomatisch en zorgt ervoor dat de Relaxx'x vele jaren lang optimaal presteert. Met een gemakkelijk te legen stofcontainer met een inhoud van 3 liter en uitwasbaar Air Clean HEPA hygiënefiltering, speciaal voor mensen met een allergie. Verder heeft de BGS5KSILS Relaxx'x, elektronische zuigkrachtregeling, een ergonomische handgreep en een metalen telescoopbuis met schuifmanchet.

  SilenceSound System
  Innovatieve isolatie, motorophanging, luchtstroom en geluids reducerende accessoires voor een extreem laag geluidsniveau.  SelfCleansystem met GORE CLEANSTREAM filter
  De unieke membraantechnologie  en het grote oppervlak van de GORE CLEANSTREAM filter zorgen ervoor, dat stof niet in het filter kan binnendringen en het blijvend kan verstoppen. Stof en vuil worden aan het oppervlak van het filtermembraan achtergehouden, alleen schone lucht kan passeren. Het filter hoef je niet meer te vervangen en gaat de gehele levensduur van de stofzuiger mee.  

  Compressor technology
  Innovatieve motortechnologie met aerodynamische schoepen voor extra kracht en minder energieverbruik.  Bijgeleverde borstels
  - Omschakelbaar zuigmondstuk
  - Voegenzuiger
  - Meubelborstel
  - Meubelbekledingsmondstuk
  lees meer

  Specificaties

  Garantie