Bosch BGL8SIL6 stofzuiger
 • -35%
 • 30.- cashback

  Bosch BGL8SIL6 stofzuiger

  199.-je bespaart 110.-
  309.-adviesprijs
  Nu met 30.- cashback

  Nu met 30.- cashback

  op deze Bosch Serie 6 stofzuigers. De actie is geldig t/m 16 oktober 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.bosch-home.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info en de actievoorwaarden vind je op de website.

  10 Jaar motorgarantie

  10 Jaar motorgarantie

  Bij aankoop en registratie van deze Bosch stofzuiger. Registreer binnen zes maanden na aankoop de stofzuiger op https://www.bosch-home.nl/mybosch lees de actievoorwaarden

  Bosch BGL8SIL6 stofzuiger

  De Bosch BGL8SIL6 stofzuiger beschikt over een 12 meter lang snoer en de draaibare slang is erg wendbaar. Daardoor heb je een bereik tot 15 meter en kan je meerdere ruimtes stofzuigen zonder dat je elke keer van stopcontact hoeft te wisselen. Je gebruikt de stofzuiger op verschillende vloersoorten, zoals harde vloeren, laagpolig tapijt en op houten vloeren. En dankzij de stootranden is het niet erg als je een keer tegen de muren of meubels botst. De AirBumper Protection zorgt voor perfecte bescherming. 

  Stofzuiger met langdurig schoonmaakresultaat 
  De Bosch BGL8SIL6 stofzuiger beschikt over een PowerProtect System. Dit is een PowerProtect stofzak die zelfsluitend is en hoge prestaties verzekert. Zelfs wanneer de stofzak zich vult. Zo hoef je minder vaak de stofzak te vervangen en bespaar je dus kosten. 

  Stofzuigen met hygiënefilter 
  Deze Bosch stofzuiger heeft een speciale wasbaar HEPA 13 filter.  Ideaal wanneer je een allergie hebt. Het filter houdt tot 99,95 % van de kleinste allergenen en stofdeeltjes tegen. De filters zorgen namelijk voor een schone gefilterde uitblaaslucht. 

  10 jaar motorgarantie
  Bosch-motoren worden speciaal ontworpen om het verschil te kunnen maken. Met ruim 65 jaar aan ervaring zijn ze in staat om stofzuigermotoren te ontwikkelen en produceren van het allerhoogste niveau. Bosch garandeert jou jarenlang de beste prestaties met 10 jaar motorgarantie. Geniet jaar in, jaar uit van een constante optimale werking dankzij de krachtige motortechnologie van Bosch.

  Standaard geleverd met:
  - Bijzonder stille omschakelbare SilentClean Premium zuigmond met metalen afwerking en clip voor extra krachtige reiniging
  - Harde vloeren borstel met zachte borstels. Geschikt voor een zachte reiniging van kwetsbare vloeren zoals parket
  - 3-voudige accessoire: kierenzuiger en stoffering borstel met afneembare meubelborstel-aan buis met accessoirehouder
  - Extra lang kierenmondstuk
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeBGL8SIL6
  Energieverbruik per jaar (kWh)28
  Totaal vermogen (watt)800
  Actieradius (m)15
  Snoerlengte (m)12
  Snoer automatisch oprollen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (155)

  algemene beoordeling
  (155 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.