Bosch BGL8POW2 stofzuiger met zak, Zwart
 • extra garantie

  Bosch BGL8POW2 stofzuiger met zak

  299.-
  nog 3 op voorraad
  10 Jaar motorgarantie

  10 Jaar motorgarantie

  Bij aankoop en registratie van deze Bosch stofzuiger. Registreer binnen zes maanden na aankoop de stofzuiger op https://www.bosch-home.nl/mybosch lees de actievoorwaarden

  Bosch BGL8POW2 stofzuiger met zak

  Bosch stofzuiger BGL8POW2
  Met zijn krachtige turboborstel met Automatic Power Control haal je met de BGL8POW2 een stofzuiger in huis die de klus klaart. De stofzak heeft een inhoud van 5 liter zodat deze niet vaak verwisseld hoeft te worden en het PowerProtect Systeem zorgt ervoor dat de zuigkracht sterk blijft wanneer de zak zich met stof vult.

  Geschikt voor mensen met allergieën
  De Bosch BGL8POW2 is geschikt voor mensen met allergieën omdat hij over een HEPA 13-filter beschikt. Uitblaaslucht schoner dan binnenlucht, zonder de noodzaak om andere producten te kopen.

  Geschikt voor ieder soort vloer
  De stofzuiger is speciaal ontworpen met zachte zwenkwieltjes zodat je soepel door je huis kunt bewegen welke soort vloer je ook hebt. Voor verdere reiniging worden er met de stofzuiger 3 accessoires meegeleverd: een kierenzuiger, een stoffering borstel met afneembare meubelborstel en een accessoire houder.

  Betrouwbaarheid van Bosch
  Bosch ontwerpt motoren die zich onderscheiden in uiterste technische precisie! De kwaliteit van de motoren is zo betrouwbaar, dat Bosch 10 jaar motorgarantie aanbiedt. Registreer je apparaat na aankoop op de website van Bosch en ontvang de gratis garantie.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeBGL8POW2
  Totaal vermogen (watt)650
  Actieradius (m)15
  Snoerlengte (m)12
  Snoer automatisch oprollen
  Snoerloos
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (39)

  algemene beoordeling
  (39 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.