overzicht
Bosch BGL85Q57 stofzuiger met zak, Zwart
 • 30.- cashback

  BoschBGL85Q57 stofzuiger met zak

  309.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  10 jaar motorgarantie

  10 Jaar motorgarantie bij aankoop en registratie van deze Bosch stofzuiger.

  Hoe werkt het?

  Om in aanmerking te komen en zo de 10 jaar motorgarantie te activeren, dien je binnen zes maanden na aankoop de stofzuiger te registreren op www.bosch-home.nl/mybosch. Na registratie is de bevestiging terug te vinden bij het betreffende product in geregistreerde MyBosch account. Deze bevestiging is tevens het bewijs van de 10 jaar motorgarantie. De garantieperiode is vervolgens 10 jaar en gaat in op de dag van aankoop van de stofzuiger.

  Lees de actievoorwaarden >
  tot 30.- cashback

  30.- cashback bij aankoop en registratie van deze Bosch In?genius Serie | 8 stofzuiger. Deze actie loopt t/m 17 oktober 2019.

  Hoe werkt het?

  Om in aanmerking te komen voor de cashback dien je voor 17 oktober de stofzuiger aan te schaffen en te registreren op www.bosch-home.nl/acties. Dit moet voor 17 november zijn gebeurd. Deze actie is een initiatief van - en wordt afgehandeld door BSH Huishoudapparaten B.V., Wehkamp keert geen cashbacks uit. Lees voor welk cashbackbedrag je in aanmerking komt in de actievoorwaarden.

  Lees de actievoorwaarden >

  Bosch BGL85Q57 stofzuiger met zak

  Bosch BGL85Q57 stofzuiger zonder zak, De Bosch BGL85Q57 sledestofzuiger maakt uitstekend schoon, verbruikt daarbij weinig energie en doet het ook zo stil mogelijk. Zijn speciale filtertechnologie geeft je schone lucht en zeker op harde ondergronden presteert deze stofzuiger zeer goed. De Bosch BGL85Q57 stofzuiger is een klassieke sledestofzuiger die met zijn hoogwaardige borstel en krachtige motor vooral goed presteert op diverse harde ondergronden. De stofzuigerslang is flexibel genoeg om overal bij te kunnen zodat je ook de moeilijk te bereiken plekken kunt reinigen zonder daarbij je meubels te hoeven verplaatsen. De krachtige motor met Quattro Power System levert goede prestaties bij een minimale hoeveelheid energie. Dit is zeer gunstig voor je energierekening. Op welke ondergrond je ook stofzuigt, met de makkelijk te bedienen draaiknop pas je traploos de zuigkracht aan voor het beste resultaat. De Bosch BGL85Q57 stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 57 dB ook tot de stillere stofzuigers. Het snoer van 12 meter vermindert het aantal keer dat gewisseld moet worden van stopcontact en geeft je een grote bewegingsvrijheid en optimaal gebruiksgemak. Deze sledestofzuiger beschikt over een extra grote XXL-stofzuigerzak. Hierdoor hoef je minder vaak de zak te verwisselen en dit scheelt weer in de kosten. Zeker als je stofzak redelijk vol zit of als je veel stof hebt opgezogen, ruik en voel je het aan de lucht. Je krijgt de neiging om alle ramen open te zetten om frisse lucht binnen te laten. Dankzij de wasbare HEPA hygiënefilter heb je hier geen last meer van. De uitblaaslucht is schoner dan de binnenlucht! Zeker als je last hebt van allergieën, zul je de positieve effecten hiervan gaan merken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand