Bosch BBS1224NC Unlimited snoerloze steelstofzuiger, Wit
 • Uitverkocht

  BoschBBS1224NC Unlimited snoerloze steelstofzuiger

  529.-499.-je bespaart 30.-
  3 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour

  Nu Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour bij aankoop van dit Bosch artikel.
  Hoe ontvang je een Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour? >


  Nu Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour
  Bij aankoop van dit Bosch artikel ontvang je tijdelijk een Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 01 oktober 2018 t/m 13 januari 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je Bosch Uneo Maxx boormachine t.w.v 139.- cadeau ?f 70.- retour?
  Ga voor uiterlijk 03-02-2019 naar www.bosch-home.nl/acties , klik op de juiste promotie, en registreer het product. Alleen registraties voorzien van het online registratieformulier verzegeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. Het bedrag wordt uiterlijk 4 weken na goedkeuring door Bosch overgemaakt op jouw rekening.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Artikelomschrijving

  1. Oneindige werktijd dankzij uitwisselbare accu's
  2. Krachtig stofzuigen op alle soorten vloeren
  3. Uitwisselbare accu met Bosch Home & Garden
  4. Compact en licht in gebruik

  De Bosch BBS1224NC Unlimited witte steelstofzuiger is snoerloos en heeft een oneindige werktijd* dankzij de uitwisselbare accu's en snellader. Zo kan je altijd stofzuigen, wanneer jij maar wilt. De Bosch Unlimited beschikt over een 18 volt accu welke ook passend is op het systeem van Bosch Home & Garden. Dat betekent dus dat de accu die jij in je Bosch boormachine hebt zitten, ook in deze steelstofzuiger past. Een 18 volt accu voor al jouw Bosch apparatuur dus. Naast dat de accu ook op Bosch Home & Garden apparatuur past, kan je hem binnen 60 minuten opladen dankzij de meegeleverde snellader. De speciale DigitalSpin Motor zorgt voor hoge schoonmaakresultaten, maar ondanks deze motor blijft de steelstofzuiger wel compact en licht. De handige elektrische draaiborstel kan je op elk type vloer gebruiken. Standaard meegeleverde accessoires zijn een lange flexibele kierenzuigmond en een XXL meubelzuigmond waar je jouw gestoffeerde meubels extra snel schoon mee maakt. Tevens klik je deze accessoires makkelijk op de steelstofzuiger, zodat ze niet in de weg zitten tijdens het stofzuigen.

  Stofzuiger eenvoudig in onderhoud
  De Bosch BBS1224NC Unlimited steelstofzuiger beschikt over een hygiënisch filter voor schone uitblaaslucht. Dit filter is gemakkelijk te reinigen dankzij RotationClean. Zo hoef je het filter niet meer te wassen. Wil je de borstel schoonmaken? Dan koppel je deze eenvoudig los dankzij het EasyClean system. De stofcontainer heeft een netto inhoud van 0.4 liter en is gemakkelijk te legen. Met de meegeleverde wandhouder kan je de stofzuiger en de accessoires opbergen en staat hij zelfs in de kleinste ruimte niet in de weg.

  Werktijd per accu
  - Tot 60 minuten op de normale stand zonder elektrische accessoires
  - Tot 45 minuten op de normale stand met elektrische zuigmond
  - Tot 07 minuten op de Turbo stand met elektrische zuigmond

  * De werktijd is oneindig i.c.m. de Bosch snellader. twee 3.0 Bosch Power for All accu's en bij gebruik op de reguliere stand, doordat een accu kan worden opgeladen terwijl de ander gebruikt wordt.

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(3 reviews)

  Handig en goed hanteerbast

  Licht in gewicht, snoerloos, enorm handige tool

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Prima

  Mis eigenlijk alleen een hulpstuk om beter bovenop een kast schoon te kunnen zuigen. Kleine zuigmond kan geen hoek maken dus is het iets lastiger om de bovenkant schoon te zuigen. Verder een prima apparaat.

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Goede stofzuiger

  Bij het eerste gebruik dacht ik dat ik een miskoop had gedaan.. Hij maakt bijna geen geluid dus hij zal wel niet goed zuigen, had ik het mis! Hij deed het prima. Ik heb een gladde vloer en hoef heb turbo stand te gebruiken alleen een paar minuten voor de deurmat. Ontzettend praktisch apparaat

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp