overzicht
Bosch ALS 30 set elektrische bladblazer, Groen
 • Uitverkocht

  BoschALS 30 set elektrische bladblazer

  119.-99.95je bespaart 19.05
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle tuingereedschap

  Bosch ALS 30 set elektrische bladblazer

  Deze ALS 30 elektrische bladblazerset van Bosch, levert naast de bladblazer ook de meest belangrijke accessoires. Je krijgt er een paar handschoenen en een opbergzak bij voor het opruimen van de versnipperde bladeren. De bladblazer is zeer licht van gewicht, wanneer enkel gebruik wordt gemaakt van de blazer is deze namelijk slechts 3,2 kg. Als je besluit om de hakselaar aan te sluiten gaat het gewicht omhoog tot (slechts) 4,4kg. De hakselaar heeft een zeer fijne versniperratio van 10:01, waardoor je lang door kunt werken zonder dat je de zak moet verwisselen. De 3000W motor zorgt ervoor dat er een maximale volumestroom van 800 m3/u bereikt kan worden.
  De handschoenen en de opbergzak zorgen ervoor dat je zeer comfortabel met de bladblazer aan het werk kunt, uiteraard kun je deze accessoires natuurlijk ook gebruiken naast het bladblazen. Zo kun je de handschoenen perfect gebruiken voor de bosjes en onkruid in de tuin en is de zak ideaal om gemakkelijk spullen mee te nemen.

  - 3 in 1 bladblazer
  - Gewicht: 3,2 / 4,4 kg
  - Versnipperratio 10:01
  - Motor: 3000W
  - Variabele blaassnelheid tot 300 km/u
  - Max volumestroom 800 m3/u
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(review)
  Meest recent

  Krachtig en onmisbaar tuingereedschap

  Het apparaat is licht, ligt goed in de hand en niet erg rumoerig. Hij blaast en zuigt fantastisch; zelfs natte bladeren. Een aanwinst bij het tuinieren

  toegevoegd aan winkelmand