Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Boontjes - Louis Paul Boon
 • Uitverkocht

  Louis Paul BoonBoontjes

  27.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Boontjes - Louis Paul Boon

  De mens achter het serieuze literaire werk

  De honderden ‘Boontjes’ die Louis Paul Boon tussen 1959 en 1978 schreef voor de Vlaamse krant Vooruit vormen tezamen meer dan zomaar een verzameling ‘cursiefjes’. Boon zelf zag zijn dagelijkse bijdrage aan de krant vooral als een nieuwe manier om in contact te komen met zijn lezers. Zijn ‘serieuze’ boeken hadden immers niet het verwachte maatschappelijke effect gesorteerd.
  Van de ‘Boontjes’ kan worden gezegd wat Multatuli beweerde over zijn bundels Ideeën: ze zijn de Times van de schrijversziel. Juist door hun gigantische diversiteit aan onderwerpen en hun ogenschijnlijke gebrek aan ernst kunnen de ‘Boontjes’ de lezer nog altijd charmeren.

  Specificaties

  AuteursLouis Paul Boon
  Eerste auteurLouis Paul Boon
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789029510691
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's448
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand