Boom Juridische studieboeken: Kern van het Europees recht - J.W. van de Gronden, J. Krommendijk, A. Looijestijn-Clearie, e.a.

  J.W. van de Gronden, J. Krommendijk, A. Looijestijn-Clearie, e.a.Boom Juridische studieboeken: Kern van het Europees recht

  24.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Boom Juridische studieboeken: Kern van het Europees recht - J.W. van de Gronden, J. Krommendijk, A. Looijestijn-Clearie, e.a.

  Het doel van dit boek is om de complexe materie van het Europees recht voor eerstejaarsstudenten toegankelijk te maken. De auteurs pretenderen niet om een volledig beeld van het Europees recht te schetsen, wat overigens sowieso een onmogelijke opgave zou zijn. Zij beperken zich tot het beschrijven en uitleggen van de kern van een aantal Europeesrechtelijke onderwerpen die voor eerstejaarsstudenten onmisbaar zijn. Vandaar de titel van het boek “Kern van het Europees recht”. Het streven van de auteurs is om een globaal overzicht van en inzicht in de hoofdzaken van het Europees recht zowel op institutioneelrechtelijk als op materieelrechtelijk gebied aan te bieden. Zij hopen dat, na het lezen van dit boek, de belangstelling van studenten voor het Europees recht alleen maar zal toenemen. Het boek is geschreven voor eerstejaars studenten Rechten, maar ook geschikt voor derde- en vierdejaars studenten aan een HBO-opleiding.
  lees meer

  Specificaties