Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Fantasyboeken

262 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd

Niet iedereen houdt van fantasy, maar áls je er van houdt, dan kun je jezelf eindeloos onderdompelen in andere werelden, waar draken, orks of androids de dienst uit maken. Met boeken uit de Game of Thrones serie, Harrypotter reeks en de klassiekers van Stephen King krijg je nooit genoeg van fantasy. De fantasyboeken zitten vol fantasy om bij weg te dromen en om een fantastische avontuur aan te gaan.

Fantasyboeken

Lees jij graag verhalen waarin fictieve wezens en verzonnen werelden voorkomen? Laat jezelf meeslepen in een van onze fantasyboeken. Ga voor ‘Erfgenaam van vuur’ van Sarah J. Maas of kies voor het spannende fantasyboek ‘De Hongerspelen’ van Suzanne Collins.

Wat zijn fantasyboeken?

Fantasy is een genre binnen de literatuur dat zich kenmerkt door de aanwezigheid van onwerkelijke gebeurtenissen, fictieve wezens en verzonnen werelden. Daarbij spelen magie en andere bovennatuurlijke elementen een grote rol in fantasyboeken.

Is het iets voor mij?

Voor een grote groep mensen zijn fantasyboeken de favoriet. Twijfel je nog een beetje of het ook iets voor jou is? Het kan zijn dat je er in het begin nog aan moet wennen, vanwege de bovennatuurlijke elementen, maar eenmaal op weg lees je een fantasyboek het liefst in een dag uit. Bekijk eens het boek ‘De Hongerspelen’ van Suzanne Collins. Dit is het eerste deel van de successerie waarin twaalf jongens en twaalf meisjes, waaronder Katniss Everdeen, in een gemanipuleerde arena de strijd met elkaar aangaan. Hoe ver gaat ze om te overleven?

Andere genres

Wil je graag een spannend boek lezen, maar hou je niet van fictieve wezens en verzonnen werelden? Kijk dan eens bij ons grote aanbod aan spannende thrillers. Of ga je liever voor een waargebeurd verhaal? Neem dan een kijkje bij onze biografieën voor indrukwekkende levensbeschrijvingen van topsporters, muzikanten of bekende acteurs.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.