Boeken, films & muziek

Thrillers

Je gaat ‘r van nagelbijten, je schrikt van elke krakende deur en je durft niet meer in het donker de straat op. Toch gaat er weinig boven een spannende thriller. Met boeken als Het meisje in de trein ...

4631 resultatensorteren op
aanbevolen

Thrillers

Kun jij ook zo genieten van een goed thrillerboek? Heerlijk op de bank met een kop thee, verdiept in de meest spannende verhalen. Of relaxt op je vakantiebedje, waar je volledig opgaat in de gruwelijke belevenissen van de hoofdpersonages.

De beste thrillerschrijfsters

Of je nu op zoek bent naar een meeslepend thrillerverhaal van Saskia Noort, een literaire thriller van Karin Slaughter of een ijzersterk thrillerboek van Suzanne Vermeer, bij ons vind je de beste thrillerschrijfsters en -schrijvers. En we hebben thrillerboeken voor mannen én vrouwen. Van Scandinavische thrillers tot detective en mysterie.

Bestellen

Wil je morgen nog je nieuwe thrillerboek induiken? Of een spannend boek cadeau geven aan een vriend of vriendin? Dat kan! Bestel jouw favoriete thrillerboek vandaag vóór 23:59 uur bij wehkamp en wij zorgen dat hij de volgende dag al bij jou wordt thuisbezorgd. Veel leesplezier!